SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Prosze o pomoc!!!
Odpowiedz

Prosze o pomoc!!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paula90 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiec dzis mam 33dc owulacje wyznaczylo mi ze mialam 18db lecz dzi kiedy mam dostac @ mam mokro jak nie mialam jeszcze w tym cyklu az mi przemaka wszytsko i w dodatku test owulacyjny mam +... Mogla mi sie az tak przesunac owulacja...??? Dodam ze cykle mam nieregularne

http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f44b9a3ew1m5orzswd.png
  • kasjja Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chcę zapeszać, ale może ten pozytywny wynik testu ovu wskazuje na ciążę (zwłaszcza, że chyba widać drugi skok temperatury). Może jeszcze jest za wcześnie, żeby test ciążowy wyszedł pozytywnie - 100% pewności jest tydzień po terminie spodziewanej @. A testy ovu też wykrywają ciążę.
    A jeśli nie ciąża jednak, to mogą być to wahania LH stale wysokiego (wtedy często wychodzą testu ovu +) i wtedy może to wskazywać na PCOS.
    Ten wykres bardzo ładnie wygląda jedak, drugi skok jest, trzymam kciuki :)

l22nzbmhsqrq54a6.png
    mhsv15nmkhg23r51.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ