proszę o pomoc
-
Jeśli możecie zerknijcie na mój wykres OVU zasugerowało mi żebym wykasowała dzisiejszą temp. bo inaczej nie będzie owulki , mierzyłam ją o 7.30,było 36,5. Do tego przesuneło mi @ o wiele dalej, a zawsze mam 28 dc góra 29 dc Proszę o opinieIzaczek
-
nick nieaktualny
-
do Anoolka
Fajnie że odpisałaś na moje pytanie.
Anoolka nie pracuje na zmiany, mam normalny tryb pracy i sypiam co najmniej 7 godz. Może to mój wiek /34/ płata mi takie tempki. Myślałam że pójdzie jak paręnaście lat temu, a tu niestety , trzeba ciężko pracować nad serduszkowaniemIzaczek -
nick nieaktualnyIzaczek na wykresie widać że często mierzyłaś tempkę w ciągu dnia, stąd moje pytanie o pracę zmianową. Zastanawiam się czy znasz zasady mierzenia temperatury?
https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/pomiar-temperatury/w-jaki-sposob-dokonywac-pomiaru-temperatury,24.html -
nick nieaktualny
-
Anoolka staram się drugi miesiąc. Ale jest to mój pierwszy cykl w którym cokolwiek mierzę,sprawdzam..... Masz rację trzeba będzie poczekać do następnego cyklu i wtedy się biorę za porządny pomiar tempki. No chyba że nie będzie już następnego cyklu, tak jak napisałaś Dzięki bardzo że mi w tym pomagasz i wspierasz
Anoolka lubi tę wiadomość
Izaczek -
nick nieaktualny
-