X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Rwący ból jajnika?
Odpowiedz

Rwący ból jajnika?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • marie_marie22 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam się co to może być. Wczoraj (10 dc) wieczorem poczułam nagle taki rwący ból, jakby dosłownie coś mi się oderwało w drogach rodnych. Wiem, brzmi dziwnie, ale nie wiem jak to opisać. Zastanawiam się co to może być. Owulacja? Za szybko chyba, normalnie moje cykle trwają ok 29-34 dni, więc owulację mam ok 18-23 dc

oar8yx8d9fawxkqt.png
  • jaskola12 Koleżanka

Wysłany: 7 lutego 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja też mam taki rwący ból jajnika ale około 20 -23 dnia cyklu. Nie wiem czym jest spowodowany? ale ból jest nie do wytrzymania.

• marie_marie22 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm według ovufriend wyszło, że to było podczas owulacji (śluz to potwierdza).. Rwący ból minął, więc możliwe, że to był mocny ból owulacyjny.

oar8yx8d9fawxkqt.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ