X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Rwący ból jajnika?
Odpowiedz

Rwący ból jajnika?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • marie_marie22 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam się co to może być. Wczoraj (10 dc) wieczorem poczułam nagle taki rwący ból, jakby dosłownie coś mi się oderwało w drogach rodnych. Wiem, brzmi dziwnie, ale nie wiem jak to opisać. Zastanawiam się co to może być. Owulacja? Za szybko chyba, normalnie moje cykle trwają ok 29-34 dni, więc owulację mam ok 18-23 dc

oar8yx8d9fawxkqt.png
  • jaskola12 Koleżanka

Wysłany: 7 lutego 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja też mam taki rwący ból jajnika ale około 20 -23 dnia cyklu. Nie wiem czym jest spowodowany? ale ból jest nie do wytrzymania.

• marie_marie22 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm według ovufriend wyszło, że to było podczas owulacji (śluz to potwierdza).. Rwący ból minął, więc możliwe, że to był mocny ból owulacyjny.

oar8yx8d9fawxkqt.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ