Skoczny wykres
-
Hej
Ja z krotkim pytaniem:
Czy jest jeszcze szansa na owulacje w tym cyklu? Z pewnych wzgledow bardzo mi na nim zalezy i chcialabym aby sie dobrze skonczyl
Czy widzialysce podobny cykl pozytywnie zakonczony?Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Gagarek wrote:Lily, a iludniowe masz przeważnie cykle?
W zygzaki tam strasznie u Ciebie
Zanim zaczelam brac tabsy to mialam rozne - raz 3 tygodnie raz 6 a sama @ potrafila trwac do 3 tygodni ale z reguly tydzien. Teraz po tabletkach pierwszy cykl trwal 14 dni i nie rozpoczal sie krwawieniem, drugi 19 a teraz jest trzeci. Nie czuje sie na razie okresowoPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Pisałaś,że mieszkasz w UK,wiem ,że tamtejsza słuzba zdrowia nie robi tak usg na życzenie,ale możesz iść prywatnie.Ja tak chodziłam,koszta nie sa najwieksze a przynajmniej bedziesz wiedziała co się dzieje.Jak jesteś z Londynu to moge polecic Mymedyk na Hanger Lane.
-
Paulinucha87 wrote:Pisałaś,że mieszkasz w UK,wiem ,że tamtejsza słuzba zdrowia nie robi tak usg na życzenie,ale możesz iść prywatnie.Ja tak chodziłam,koszta nie sa najwieksze a przynajmniej bedziesz wiedziała co się dzieje.Jak jesteś z Londynu to moge polecic Mymedyk na Hanger Lane.
Leicester Przyjechalam tu na studia i ma baaardzo waski budzet studenta. Ale w kwietniu lece do pl na 4 tygodnie wiec bedzie czas na badania, potem pod kobiec maja wracam na cale wakacje
Dzieki za rady ;*Paulinucha87 lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-