X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Skoczny wykres
Odpowiedz

Skoczny wykres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LilyEvans Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2017, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :D
    Ja z krotkim pytaniem:
    Czy jest jeszcze szansa na owulacje w tym cyklu? Z pewnych wzgledow bardzo mi na nim zalezy i chcialabym aby sie dobrze skonczyl :)
    Czy widzialysce podobny cykl pozytywnie zakonczony?

Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
    PCOS
    Endometrioza
    9cs
  • Gagarek Koleżanka

Wysłany: 6 lutego 2017, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lily, a iludniowe masz przeważnie cykle?
    W zygzaki tam strasznie u Ciebie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 13:45

• LilyEvans Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2017, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gagarek wrote:
    Lily, a iludniowe masz przeważnie cykle?
    W zygzaki tam strasznie u Ciebie ;)

Zanim zaczelam brac tabsy to mialam rozne - raz 3 tygodnie raz 6 a sama @ potrafila trwac do 3 tygodni ale z reguly tydzien. Teraz po tabletkach pierwszy cykl trwal 14 dni i nie rozpoczal sie krwawieniem, drugi 19 a teraz jest trzeci. Nie czuje sie na razie okresowo :)

PCOS
    Endometrioza
    9cs
  • Paulinucha87 Ekspertka

Wysłany: 6 lutego 2017, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisałaś,że mieszkasz w UK,wiem ,że tamtejsza słuzba zdrowia nie robi tak usg na życzenie,ale możesz iść prywatnie.Ja tak chodziłam,koszta nie sa najwieksze a przynajmniej bedziesz wiedziała co się dzieje.Jak jesteś z Londynu to moge polecic Mymedyk na Hanger Lane.

• LilyEvans Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2017, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinucha87 wrote:
    Pisałaś,że mieszkasz w UK,wiem ,że tamtejsza słuzba zdrowia nie robi tak usg na życzenie,ale możesz iść prywatnie.Ja tak chodziłam,koszta nie sa najwieksze a przynajmniej bedziesz wiedziała co się dzieje.Jak jesteś z Londynu to moge polecic Mymedyk na Hanger Lane.

Leicester ;) Przyjechalam tu na studia i ma baaardzo waski budzet studenta. Ale w kwietniu lece do pl na 4 tygodnie wiec bedzie czas na badania, potem pod kobiec maja wracam na cale wakacje :)
    Dzieki za rady ;*

Paulinucha87 lubi tę wiadomość

PCOS
    Endometrioza
    9cs
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ