X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację szyjka po współżyciu
Odpowiedz

szyjka po współżyciu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • łazienkowa22 Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Jak jest z szyjką po współżyciu? Sprawdzam codziennie i wydawało mi się że najbardziej płodne cechy szyjka miała 5stycznia, na drugi dzień były przytulanki (szyjka miała średnie cechy) a 7stycznia skok. szyjka tego dnia była jakby znów najbardziej płodna, wysoko, bardzo otwarta i miękka. Czy możliwe że to po współżyciu? Słyszałam, ze może zmięknąć, ale żeby się podniosła i otworzyła?
    Mój wykres jeśli coś pomoze
    https://ovufriend.pl/graph/a7f9aaca856919bfd1a8b7427ca5a3d8

Jestem Paulina :)
    30.09.11r córeczka
    maj 2016, 4/5tc anioleczek ;(
    16ud3e3k5go6s19q.png
  • nitta32 Ekspertka

Wysłany: 28 lutego 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytałam że po 15 minutach do godz szyjka po stosunku wraca do swej normy sprzed stosunku. Mówiąc szczerze moja szyjka jest inna tzn bardziej miekka, wyzej i raczej otwarta nawet do nastepnego dnia. Myślę, że teoria jedno a każde ciało jest innne. Podobnie z cechami szyjki podczas cyklu. Moja szyjka mija się z teoria, co najwyżej ociera się o główne zasady. A uważam, że po roku obserwacji dość dobrze sobie radzę. Mimo to widzę (cyklicznie) rozbierzności między teorią a obserwacją własnego ciała

zem3x1hpkw9psn8g.png
    18cs
    r904m5w.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ