X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Testy owu - zmieniać dla szerszego poglądu czy trzymać się jednego rodzaju,dla odpowiedniego porównania?
Odpowiedz

Testy owu - zmieniać dla szerszego poglądu czy trzymać się jednego rodzaju,dla odpowiedniego porównania?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madeline Autorytet

Wysłany: 6 marca 2023, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane!

Podczas testowania owulki w trakcie cyklu lepiej trzymać się jednej firmy i typu testu, żeby najlepiej zobaczyć różnicę wybarwienia, czy używać różnych, bo dadzą pełniejszy obraz (np.na jednym się wybarwi,na innym nie).
    Czy to nie ma znaczenia?

Jakie są Wasze doświadczenia?

Co praktykujecie?

To będzie mój pierwszy cykl z testami owu. Kupiłam Horienmedical paskowe i strumieniowe i planuje wyjazd kilkudniowy, więc najchętniej uzywalabym w domu paskowe (bo tańsze) a na wyjeździe strumieniowe (mniej zachodu;)).

Zastanawiam się,czy nie zmyli mnie ich wynik...

preg.png

06.07 7,86cm (13+6 OM)
    26.06 💙 chłopak, 7,00 cm, 12+3 wg OM ,13+1 wg USG
    26.05 słychać ❤️, 1,75cm. 8+1
    10.05 1sze USG - bije ♥️ 3,2mm, 6.tc
  • moncia Debiutantka

Wysłany: 6 marca 2023, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ☺️

Ja dla porównania używałam różnych testów. Testy które kupiłam na Allegro zazwyczaj są mało „napigmentowane” i nigdy nie wiedziałam czy test jest pozytywny czy tez nie. Dlatego tez zawsze robiłam testy z różnych firm ☺️

Madeline lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ