Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Testy owu - zmieniać dla szerszego poglądu czy trzymać się jednego rodzaju,dla odpowiedniego porównania?
Odpowiedz

Testy owu - zmieniać dla szerszego poglądu czy trzymać się jednego rodzaju,dla odpowiedniego porównania?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madeline Autorytet

Wysłany: 6 marca 2023, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane!

Podczas testowania owulki w trakcie cyklu lepiej trzymać się jednej firmy i typu testu, żeby najlepiej zobaczyć różnicę wybarwienia, czy używać różnych, bo dadzą pełniejszy obraz (np.na jednym się wybarwi,na innym nie).
    Czy to nie ma znaczenia?

Jakie są Wasze doświadczenia?

Co praktykujecie?

To będzie mój pierwszy cykl z testami owu. Kupiłam Horienmedical paskowe i strumieniowe i planuje wyjazd kilkudniowy, więc najchętniej uzywalabym w domu paskowe (bo tańsze) a na wyjeździe strumieniowe (mniej zachodu;)).

Zastanawiam się,czy nie zmyli mnie ich wynik...

preg.png

06.07 7,86cm (13+6 OM)
    26.06 💙 chłopak, 7,00 cm, 12+3 wg OM ,13+1 wg USG
    26.05 słychać ❤️, 1,75cm. 8+1
    10.05 1sze USG - bije ♥️ 3,2mm, 6.tc
  • moncia Debiutantka

Wysłany: 6 marca 2023, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ☺️

Ja dla porównania używałam różnych testów. Testy które kupiłam na Allegro zazwyczaj są mało „napigmentowane” i nigdy nie wiedziałam czy test jest pozytywny czy tez nie. Dlatego tez zawsze robiłam testy z różnych firm ☺️

Madeline lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ