X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Testy owu - zmieniać dla szerszego poglądu czy trzymać się jednego rodzaju,dla odpowiedniego porównania?
Odpowiedz

Testy owu - zmieniać dla szerszego poglądu czy trzymać się jednego rodzaju,dla odpowiedniego porównania?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madeline Autorytet

Wysłany: 6 marca 2023, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane!

Podczas testowania owulki w trakcie cyklu lepiej trzymać się jednej firmy i typu testu, żeby najlepiej zobaczyć różnicę wybarwienia, czy używać różnych, bo dadzą pełniejszy obraz (np.na jednym się wybarwi,na innym nie).
    Czy to nie ma znaczenia?

Jakie są Wasze doświadczenia?

Co praktykujecie?

To będzie mój pierwszy cykl z testami owu. Kupiłam Horienmedical paskowe i strumieniowe i planuje wyjazd kilkudniowy, więc najchętniej uzywalabym w domu paskowe (bo tańsze) a na wyjeździe strumieniowe (mniej zachodu;)).

Zastanawiam się,czy nie zmyli mnie ich wynik...

preg.png

06.07 7,86cm (13+6 OM)
    26.06 💙 chłopak, 7,00 cm, 12+3 wg OM ,13+1 wg USG
    26.05 słychać ❤️, 1,75cm. 8+1
    10.05 1sze USG - bije ♥️ 3,2mm, 6.tc
  • moncia Debiutantka

Wysłany: 6 marca 2023, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ☺️

Ja dla porównania używałam różnych testów. Testy które kupiłam na Allegro zazwyczaj są mało „napigmentowane” i nigdy nie wiedziałam czy test jest pozytywny czy tez nie. Dlatego tez zawsze robiłam testy z różnych firm ☺️

Madeline lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ