X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Testy owulacyjne jakie?
Odpowiedz

Testy owulacyjne jakie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sara9555 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2023, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie i skąd kupić testy owulacyjne? Z komentarzy na alle przy większych paczkach mówią o wadliwych..

• Skatusia🥰 Ekspertka

Wysłany: 10 czerwca 2023, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara9555 wrote:
    Jakie i skąd kupić testy owulacyjne? Z komentarzy na alle przy większych paczkach mówią o wadliwych..
    Hej, ja polecam clearblue elektroniczne, te różowe 😊 niestety są dosyć drogie, ale najlepiej na nich widać pik poprzez uśmiechniętą buźkę 😊 a poza nimi polecam facelle z rossmana i domowe laboratorium 😊 u mnie stosowane wszystkie trzy razem pokazywały w tym samym czasie pik 😊

💒 01.10.2022
    07.03.2023 - zabieg (puste jajo płodowe)
    07.02.2024 - Marcelek 💙 całe 3.880 g i 56 cm szczęścia 🥰💙

age.png
  • Kika95 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2023, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mój pierwszy cykl z testami owulacyjnymi, i korzystam z domowe laboratorium, niedawno pokazały pik, zobaczymy pod koniec miesiąca czy skutecznie 🤣

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ