X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Testy owulacyjne laboratorium zdrowia
Odpowiedz

Testy owulacyjne laboratorium zdrowia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zuzakatia Debiutantka

Wysłany: 10 września 2022, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co sądzicie? Wykonywałam testy owulacyjne baby boom i ładnie pokazały ciemną kreskę w czwatek 8.09 rano ok godz 10 w pt po południu kreska już była jaśniejsza więc wszystko ok owu była i lh spadło w sobotę chciałam sprawdzić czy dalej jaśnieje tak jak to było we wcześniejszych miesiącach ale te testy mi się skończyły i kupiłam testy w Rossmanie laboratorium zdrowia. Ku mojemu zdziwieniu test od razu wyszedł pozytywny w sobotę wieczorem. Jak to mozliwe?

• siesiepy Autorytet

Wysłany: 11 września 2022, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzakatia wrote:
    Co sądzicie? Wykonywałam testy owulacyjne baby boom i ładnie pokazały ciemną kreskę w czwatek 8.09 rano ok godz 10 w pt po południu kreska już była jaśniejsza więc wszystko ok owu była i lh spadło w sobotę chciałam sprawdzić czy dalej jaśnieje tak jak to było we wcześniejszych miesiącach ale te testy mi się skończyły i kupiłam testy w Rossmanie laboratorium zdrowia. Ku mojemu zdziwieniu test od razu wyszedł pozytywny w sobotę wieczorem. Jak to mozliwe?

Laboratorium zdrowia czy domowe Laboratorium? Domowe Laboratorium jest bardzo czułe i ja ich nie ruszam bo niemal cały cykl miałam pozytywne, a pik zaznaczyło mi na LH o wartości raptem 17. Lepsze są Facelle z Rossmanna, tam uznaje się za pozytywny wtedy, jak kreska testowa jest ciemniejsza.

#Aleksandra lubi tę wiadomość

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
    01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
    07.24 puste jaja płodowe 💔💔
    9 x letrozol ❌

29♀️34♂️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾crossmatch 25,3%
    ◾MSOME: 0% + 1%

03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
    04.25 FET beta 10dpt <0,1
    05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB

🌈naturals 🙈 accofil, neoparin, acard, encorton, luteina
    30.07⏸️12dpo - beta 45,9→4.08 beta 559→6.08 beta 1326
    11.08 GS 7,7mm YS 2,2mm
    20.08 4mm 🥨 i 💓
    preg.png
  • zuzakatia Debiutantka

Wysłany: 20 września 2022, 02:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domowe laboratorium :) temat nie aktualny bo 2 kreseczki na ciążowym :) i beta też wyszła. Dziękuję za odpowiedź

Ona11, dominikawa, siesiepy lubią tę wiadomość

• Ona11 Autorytet

Wysłany: 20 września 2022, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś

zuzakatia Gratulacje! ;)

11.22- 5t cb 💔

14.02.23- ⏸️ beta 37,2 🍀
    13.10.23- Oliwka ♥️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ