X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Testy owulacyjne laboratorium zdrowia
Odpowiedz

Testy owulacyjne laboratorium zdrowia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zuzakatia Debiutantka

Wysłany: 10 września 2022, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co sądzicie? Wykonywałam testy owulacyjne baby boom i ładnie pokazały ciemną kreskę w czwatek 8.09 rano ok godz 10 w pt po południu kreska już była jaśniejsza więc wszystko ok owu była i lh spadło w sobotę chciałam sprawdzić czy dalej jaśnieje tak jak to było we wcześniejszych miesiącach ale te testy mi się skończyły i kupiłam testy w Rossmanie laboratorium zdrowia. Ku mojemu zdziwieniu test od razu wyszedł pozytywny w sobotę wieczorem. Jak to mozliwe?

• siesiepy Autorytet

Wysłany: 11 września 2022, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzakatia wrote:
    Co sądzicie? Wykonywałam testy owulacyjne baby boom i ładnie pokazały ciemną kreskę w czwatek 8.09 rano ok godz 10 w pt po południu kreska już była jaśniejsza więc wszystko ok owu była i lh spadło w sobotę chciałam sprawdzić czy dalej jaśnieje tak jak to było we wcześniejszych miesiącach ale te testy mi się skończyły i kupiłam testy w Rossmanie laboratorium zdrowia. Ku mojemu zdziwieniu test od razu wyszedł pozytywny w sobotę wieczorem. Jak to mozliwe?

Laboratorium zdrowia czy domowe Laboratorium? Domowe Laboratorium jest bardzo czułe i ja ich nie ruszam bo niemal cały cykl miałam pozytywne, a pik zaznaczyło mi na LH o wartości raptem 17. Lepsze są Facelle z Rossmanna, tam uznaje się za pozytywny wtedy, jak kreska testowa jest ciemniejsza.

#Aleksandra lubi tę wiadomość

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
    01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
    07.24 puste jaja płodowe 💔💔
    9 x letrozol ❌

30♀️34♂️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾crossmatch 25,3%
    ◾MSOME: 0% + 1%

03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
    04.25 FET beta 10dpt <0,1
    05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB

💙🌈naturals po scratchingu
    30.07 ⏸️
    accofil, neoparin, acard, encorton, luteina →neoparin 0,6
    łożysko częściowo przodujące
    preg.png
  • zuzakatia Debiutantka

Wysłany: 20 września 2022, 02:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domowe laboratorium :) temat nie aktualny bo 2 kreseczki na ciążowym :) i beta też wyszła. Dziękuję za odpowiedź

Ona11, dominikawa, siesiepy lubią tę wiadomość

• Ona11 Autorytet

Wysłany: 20 września 2022, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś

zuzakatia Gratulacje! ;)

11.22- 5t cb 💔

14.02.23- ⏸️ beta 37,2 🍀
    13.10.23- Oliwka ♥️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ