X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Testy owulacyjne laboratorium zdrowia
Odpowiedz

Testy owulacyjne laboratorium zdrowia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zuzakatia Debiutantka

Wysłany: 10 września 2022, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co sądzicie? Wykonywałam testy owulacyjne baby boom i ładnie pokazały ciemną kreskę w czwatek 8.09 rano ok godz 10 w pt po południu kreska już była jaśniejsza więc wszystko ok owu była i lh spadło w sobotę chciałam sprawdzić czy dalej jaśnieje tak jak to było we wcześniejszych miesiącach ale te testy mi się skończyły i kupiłam testy w Rossmanie laboratorium zdrowia. Ku mojemu zdziwieniu test od razu wyszedł pozytywny w sobotę wieczorem. Jak to mozliwe?

• siesiepy Autorytet

Wysłany: 11 września 2022, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzakatia wrote:
    Co sądzicie? Wykonywałam testy owulacyjne baby boom i ładnie pokazały ciemną kreskę w czwatek 8.09 rano ok godz 10 w pt po południu kreska już była jaśniejsza więc wszystko ok owu była i lh spadło w sobotę chciałam sprawdzić czy dalej jaśnieje tak jak to było we wcześniejszych miesiącach ale te testy mi się skończyły i kupiłam testy w Rossmanie laboratorium zdrowia. Ku mojemu zdziwieniu test od razu wyszedł pozytywny w sobotę wieczorem. Jak to mozliwe?

Laboratorium zdrowia czy domowe Laboratorium? Domowe Laboratorium jest bardzo czułe i ja ich nie ruszam bo niemal cały cykl miałam pozytywne, a pik zaznaczyło mi na LH o wartości raptem 17. Lepsze są Facelle z Rossmanna, tam uznaje się za pozytywny wtedy, jak kreska testowa jest ciemniejsza.

#Aleksandra lubi tę wiadomość

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022

♀️29
    ◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
    mała tarczyca;
    ◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾arytmia
    ◾9 stymulacji letrozolem ❌
    ◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
    ◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)

♂️ 33
    ◾HBA 70,5% ↗️🎉
    ◾łagodna oligospermia ↘️
    ◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬

✨IVF💉
    ⛔torbiel krwotoczna: antykoncepcja przez 21 dni
    Stymulacja start 🍀27.02.2025 Rekovelle 8mcg + provera 10mg ➡️ IMSI

"I used to float, now I just fall down
    I used to know, but I'm not sure now
    What I was made for
    What was I made for?"
  • zuzakatia Debiutantka

Wysłany: 20 września 2022, 02:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domowe laboratorium :) temat nie aktualny bo 2 kreseczki na ciążowym :) i beta też wyszła. Dziękuję za odpowiedź

Ona11, dominikawa, siesiepy lubią tę wiadomość

• Ona11 Autorytet

Wysłany: 20 września 2022, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś

zuzakatia Gratulacje! ;)

11.22- 5t cb 💔

14.02.23- ⏸️ beta 37,2 🍀
    13.10.23- Oliwka ♥️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ