X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Zastrzyk Ovitrelle/ ciałko żółte
Odpowiedz

Zastrzyk Ovitrelle/ ciałko żółte

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anelim Debiutantka

Wysłany: 1 września 2022, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey pytanko jak to jest nie mając ciałka żółtego jak to lekarz powiedział a miałam pęcherzyki w 13dc i lekarz zapisal mi wieczorem żeby wziąć zastrzyk Ovitrelle zrobić badanie krwi za 3 dni i jechać na kontrole .... Co waszym zdaniem ma w ten sposób stwierdzić ?

• Alusia1983_Bstok Koleżanka

Wysłany: 4 września 2022, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciałko żółte jest po owulacji , z której było uwolnione jajeczko. A ovitrelle jest na pęknięcie pęcherzyków z którego może być uwolnione jajeczko w celu owulacji. Jak kazał ci zbadać krew to może chce zobaczyć jakie będą poziomy hormonów po tym

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ