żele wspomagajace
-
zbieram sie do zakupu żelu, na allegro sa dwa conceive plus i pre seed, czy moze ktos cos o nich napissac?
czasami mam sucho-podejrzewam ze to presja , ze dzis trzeba wspolzyc ...
tylko nie wiem czy zakupic ten a aplikatorach czy ten bez , bo nie wiem jak stosowac tez 'bez aplikatorow', wystarczy same smarowanie penisa tym zelem czy to jednak za malo ?
z gory dzieki za pomoc .
a no i czy ktorej z was pomoglo ?
pozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 11:05

Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
nick nieaktualnyHejka

Większość dziewczyn chwali sobie żel Conceive Plus, jedne sobie chwalą te w aplikatorach drugie znowu wolą w tubce ..
Opinie są strasznie różne
+ aplikatorów to że w ogóle są ..
- aplikatorów ponoć nie wyciśnie się całej zawartości ..
Tubka ,
trzeba użyć strzykawki do zaaplikowania, nabrać około 3mm ..
i wtedy masz pewność że wszystko wstrzyknęłaś
Żele używasz dowcipnie / dopochwowo
Wątków jest wiele na temat żeli poszukaj i poczytaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 12:18
pysia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
No ja wlasnie tez w takim celu potrzebuje, bo czasami jest sucho i ciezko odbyc stosunek, a jeszcze dodatkowa presja to calkiem ..

Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
nick nieaktualny
-
ja kupiłam conceive plus w aplikatorach...jestem zadowolona aplikacja łatwa i w naszym odczuciu przyjemność się nie zmieniła podczas serduszek
a myślałam że będziemy pływać
jedyne co używamy trzeci cykl i niestety nie udało się za fasolkować
pozdrawiam i powodzenia życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 15:48
Cynamonek30 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*]
-
nick nieaktualnyJa czytalam trochę o tych zelach i miałam kupić conceive plus, w jednym mieście w Pl pytalam chyba w 6 aptekach to nie słyszalny panie farmaceutyki o takim czymś i nie mieli, ostatecznie kupilam yes baby cena ta sama a 11 aplikatorow i 5 testów owulacyjnych w tej cenie, @ dziś właśnie doszła wiec za niedługo pierwsze "sliskie" próby miejmy nadzieje ze owocne

Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tez go uzywam drugi cykl w piwerwszym nic zobaczymy kiedy i czy sie uda z jego pomocaweronika86 wrote:Ja uzywam FERTILE GEL tez jest bardzo wodnisty. Uzywam w czasie okoloowulacyjnym, na razie sie nie udalo, ale w moim przypadku jest wiecej problemow niz sluz. Nie lubie duzo tego walic, bo czuje sie dziwnie, za duzy poslizg.

-
Ja zaczęłam stosować Conceive Plus i póki co jesteśmy z mężem zadowoleni
u mnie problemem jest totalny brak śluzu więc żel się sprawdza. Poślizg jest. Po stosunku nic nie wypływa. Ja używam tego z tubki. Daję na łyżeczkę i "wciągam" do strzykawki
-
kurcze a czy wiecie czy rzeczywiście pomaga w zapłodnieniu?Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki
)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g.
-
Jeżeli problemem jest TYLKO brak sluzu to może pomóc ale jeżeli jest też inny problem to nie ma co liczyć na cud. Jest jeszcze kwestia tego co powoduje brak śluzu, bo jeżeli niski poziom estrogenów to raczej żel nie pomoże bo żel nie podniesie poziomu estrogenów.takasobieja wrote:kurcze a czy wiecie czy rzeczywiście pomaga w zapłodnieniu?
Gdzieś jedna dziewczyna pisała że lekarz odradził jej stosowania takich żeli bo ponoć dłuższe stosowanie powoduje że organizm/krypty szyjkowe przestaje wytwarzać śluz, ale jak jest w praktyce to nie wiem bo nigdy nie stosowałam chociaż miałam to w planach.
-
Ja mam teraz problem ze śluzem od kiedy biorę leki na alergię, wcześniej to mnie tak zalewało, że miałam ciągle pełne "gacie"
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki
)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g.
-