X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Zimna pochwa
Odpowiedz

Zimna pochwa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tereska95 Nowa

Wysłany: 28 grudnia 2023, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka jestem 3 dni po @ według kalendarza zaczely się dni płodne... No ale ja z pytaniem takim czy wy też tak macie jak kochacie się z mężem czy partnerem to mówi wam że wasza Grażynka jest w środku bardzo zimna? Szukałam coś na necie ale nic nie ma

• Aleksia199825 Ekspertka

Wysłany: 28 grudnia 2023, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsze słyszę, u mnie raczej zawsze ciepło 😂

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ