X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • 94Donia12 Przyjaciółka

Wysłany: 11 czerwca 2024, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny jeśli taki temat już był to z góry przepraszam jestem tu nowa. Otóż od tego miesiąca zaczęliśmy z mężem starania o drugie dziecko podejrzewam że owulację miałam w 17dc śluz na to wskazywał. Dziś jest 24dc miesiączki mam regularne co 28 dni. Od soboty czuje bóle podbrzusza nie są stałe początkowo były to kłucia w prawym jajniku wcześniej nigdy nie miewałam żadnych boli podbrzusza tylko w 1 dniu miesiączki. Oprócz tego śluz jest gęsty i jest go dosyć dużo jak na ten dzień cyklu bo zazwyczaj już go nie było 5 dni przed miesiączką. No i libido od 3 dni mega wzrosło jak nigdy 😅Czy któraś z was tak miała i była w ciąży ? Kiedy najlepiej wykonać test? Czy dzień przed spodziewana miesiączką będzie ok?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2024, 23:18

🙋🏻‍♀️94
    👨🏻‍🦱93

13.10.2016 🩵
    SN 41+4
    4100g 62cm ❤️

14.09.2024 ⏸️
    02.10.2024 💔🖤

29.11.2024 ⏸️💞
    30.11.2024 hcg 68 mlU/mL
    02.12.2024 hcg 188 mlU/mL
    09.12.2024 hcg 3814 mlU/mL
    19.12.2024 pierwsze USG ✊🏽 Mamy 0,78cm małego człowieczka z bijącym serduszkiem 💞
    09.01.2025 9+5 i 2,3 cm dzieciątka 🫶🏽
    🔜 29.01. I prenatalne 🤞🏽

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ