X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • 94Donia12 Koleżanka

Wysłany: 11 czerwca, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny jeśli taki temat już był to z góry przepraszam jestem tu nowa. Otóż od tego miesiąca zaczęliśmy z mężem starania o drugie dziecko podejrzewam że owulację miałam w 17dc śluz na to wskazywał. Dziś jest 24dc miesiączki mam regularne co 28 dni. Od soboty czuje bóle podbrzusza nie są stałe początkowo były to kłucia w prawym jajniku wcześniej nigdy nie miewałam żadnych boli podbrzusza tylko w 1 dniu miesiączki. Oprócz tego śluz jest gęsty i jest go dosyć dużo jak na ten dzień cyklu bo zazwyczaj już go nie było 5 dni przed miesiączką. No i libido od 3 dni mega wzrosło jak nigdy 😅Czy któraś z was tak miała i była w ciąży ? Kiedy najlepiej wykonać test? Czy dzień przed spodziewana miesiączką będzie ok?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca, 23:18

13.10.2016 🩵
    SN 41+4
    4100g 62cm ❤️

14.09.2024 ⏸️
    02.10.2024 💔🖤

29.11.2024 ⏸️
    30.11.2024 hcg 68 ulU/mL
    02.12.2024 hcg 188 ulU/mL
    Oby tym razem się udało 💗
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ