X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • 94Donia12 Przyjaciółka

Wysłany: 11 czerwca 2024, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny jeśli taki temat już był to z góry przepraszam jestem tu nowa. Otóż od tego miesiąca zaczęliśmy z mężem starania o drugie dziecko podejrzewam że owulację miałam w 17dc śluz na to wskazywał. Dziś jest 24dc miesiączki mam regularne co 28 dni. Od soboty czuje bóle podbrzusza nie są stałe początkowo były to kłucia w prawym jajniku wcześniej nigdy nie miewałam żadnych boli podbrzusza tylko w 1 dniu miesiączki. Oprócz tego śluz jest gęsty i jest go dosyć dużo jak na ten dzień cyklu bo zazwyczaj już go nie było 5 dni przed miesiączką. No i libido od 3 dni mega wzrosło jak nigdy 😅Czy któraś z was tak miała i była w ciąży ? Kiedy najlepiej wykonać test? Czy dzień przed spodziewana miesiączką będzie ok?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2024, 23:18

🙋🏻‍♀️94
    👨🏻‍🦱93

13.10.2016 🩵
    SN 41+4
    4100g 62cm ❤️

14.09.2024 ⏸️
    02.10.2024 💔🖤

29.11.2024 ⏸️💞
    🔜 09.08.2025 czekamy na Alicję 🩷

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ