Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie 30 dc beta 4.9
Odpowiedz

30 dc beta 4.9

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kryształek Znajoma

Wysłany: 30 listopada 2016, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś

Cześć dziewczyny,

Może będziecie mogły pomóc, gdyż nie mogę nigdzie znaleźć tematu który w pełni by pasował. Jestem obecnie w 30 dc, owulację miałam 12 listopada (wiem to po objawach - śluz i plamienia owulacyjne), dzień wcześniej miał miejsce stosunek bez zabezpieczenia). Cykle mam zwykle 28 dniowe. Zrobiłam kilka testów w dzień spodziewanego okresu i dzień po, wynik negatywny lub cień kreski po ok 15 min czyli teoretycznie test już nieważny. dziś nie wytrzymałam i zrobiłam betę z krwii - wynik 4.9! teoretycznie negatywny ale b na granicy. Pewnie schizuje i zaraz przyjdzie miesiączka zwłaszcza że zauważyłam juz takie niteczki krwii w śluzie ale jestem ciekawa Waszej opinii. Może ktoś miał podobnie. Jeśli okres nie przyjdzie powtórzę bete. z góry dziękuje

• ppaauullaa Koleżanka

Wysłany: 1 grudnia 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzę że mamy podobny dylemat.... ja jestem 11 dpo (monitoring) i 12 dp pregnylu- dzis beta hcg 5,9 i odchodzę od zmysłów zastanawiając się czy to resztki pregnylu, czy może jednak tym razem się udało. Daj znać jak powtórzysz bete

• kryształek Znajoma

Wysłany: 1 grudnia 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dzięki za odpowiedź. Ja myślę że Ci się udało 5.9 to aż o 1 więcej niż u mnie, daj znać co i jak. Jeśli po weekendzie @ się nie pojawi powtarzam choć czuję że się rozkręca:/

• ppaauullaa Koleżanka

Wysłany: 2 grudnia 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kryształek i jak u Ciebie???
    U mnie faktycznie się udało, to jednak nie był pregnyl, bo po 24 godz przyrosło do 14,4. I za Ciebie trzymam kciuki.

bertha, lilka1984 lubią tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ