Biel testu w 10/11/12 dpo i późniejsza ciąża
-
Hej Dziewczyny, staram się dopiero od kilku miesięcy i bardzo gubię się w internecie w znalezionych informacjach? Dużo czytałam o tym że w zasadzie w 10 dpo test jest już miarodajny jednocześnie wszędzie podreskalaja żeby testować dopiero ok 14 dpo. Jak było u Was? Czy zdarzył Wam się ujemny test 10/11/12 dpo a później okazało że 14dpo (w dniu spodziewanej miesiączki) że jesteście w ciąży? Może to głupie pytanie ale już się pogubiłam
-
Ja może nie mam wielkiego doświadczenia- ale tyle ile już wątków przeczytałam i sama gdzieś niedawno zadałam to pytanie - dostałam odpowiedź- że jednym wyjdzie 9 dpo, innych 14, to jest uwarunkowane od zagnieżdżenia zarodka. A ten może się zagnieździć nawet 14 dnia po owu. Także nie ma reguły / dopóki @ nie przyszła / jest nadzieja
Misiula, kinia982 lubią tę wiadomość
-
Ja w 8/9 dpo miałam biały test, natomiast dziś jestem ( ok 11 dpo) 3 dni przed spodziewaną miesiączka i wyszły mi dwie kreski.
Mantis2, Aksandra lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa. Od jakiegoś czasu zapoznaje się z postami na tym forum, bo staramy się z mężem o dzidziusia od roku. Niestety bezskutecznie. Zgodnie z zaleceniem mojej Pani doktor zrobiłam progesteron w 19 dc, wynik:39 wskazujący na 1 trymestr. Przyjmowałam Cyclogest. Dziś mija termin spodziewanej miesiączki przy cyklach 26 dniowych. Owulacja w 13dc. Zrobiłam apteczny test ciążowy z krwi- wyszedł negatywny. Jakkolwiek zastanawia mnie to, czy zbyt mała ilość krwi do badania (nie wypełniłam nią całej pipetki) mogła zafałszować wynik. Nie wiem już co myśleć. Na pewno znana Wam jest huśtawka od nadziei do rozczarowania, jeszcze się łudzę.. że może jednak.♀️33 ♂️ 35 👩❤️👨 15cs naturalnych
IVF - 12🥚, 4❄️
10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔
11.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔 -
Aksandra wrote:Cześć dziewczyny, jestem tu nowa. Od jakiegoś czasu zapoznaje się z postami na tym forum, bo staramy się z mężem o dzidziusia od roku. Niestety bezskutecznie. Zgodnie z zaleceniem mojej Pani doktor zrobiłam progesteron w 19 dc, wynik:39 wskazujący na 1 trymestr. Przyjmowałam Cyclogest. Dziś mija termin spodziewanej miesiączki przy cyklach 26 dniowych. Owulacja w 13dc. Zrobiłam apteczny test ciążowy z krwi- wyszedł negatywny. Jakkolwiek zastanawia mnie to, czy zbyt mała ilość krwi do badania (nie wypełniłam nią całej pipetki) mogła zafałszować wynik. Nie wiem już co myśleć. Na pewno znana Wam jest huśtawka od nadziei do rozczarowania, jeszcze się łudzę.. że może jednak.
Napisze Ci to, co ja przeczytałam - nie sugeruj się samym progesteronem. Jest on tylko dowodem na to, że była ładna owulka. Spróbuj sikany test. A jak nie idź na normalną betę. Ja też się staram po stracie, miałam ładny progesteron 23 dnia cyklu, i na razie mam biel wizira -
Mantis2 wrote:Napisze Ci to, co ja przeczytałam - nie sugeruj się samym progesteronem. Jest on tylko dowodem na to, że była ładna owulka. Spróbuj sikany test. A jak nie idź na normalną betę. Ja też się staram po stracie, miałam ładny progesteron 23 dnia cyklu, i na razie mam biel wizira♀️33 ♂️ 35 👩❤️👨 15cs naturalnych
IVF - 12🥚, 4❄️
Dziewczyny, mam już mały mętlik w głowie. Po testowaniu przedwczoraj i wczoraj -wyniki negatywne, przestałam brać Cyclogest (tak mi zalecała dr). Teraz się jednak obawiam, że może jestem w ciąży a wczoraj nie wzielam tej jednej globulki. Pytanie brzmi: czy Cyclogest może mi opóźniać miesiączkę? Jak wcześniej miałam objawy PMS/ciazy, tak teraz nie mam nic... Idę na betę zaraz, choć jestem w innym mieście i nie ogarniam. Tyle we mnie lęku, że nie wiem jak ze sobą postępować.♀️33 ♂️ 35 👩❤️👨 15cs naturalnych
IVF - 12🥚, 4❄️