X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie ciąża po stosunku przerywanym.
Odpowiedz

ciąża po stosunku przerywanym.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • hanah30 Znajoma

Wysłany: 10 czerwca 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej,czy któras w was zafasolkowała przy stosunku przerywanym,lub zna kogoś komu sie to przytrafiło?od paru dni mam objawy zaciążenia,pisałam w temacie,,bóle jak na okres a ciąża".robiłam dzis rano test płytkowy ale negatywny,może za wczesnie na wykrycie hcg?w którym dniu cyklu miałyście pozytywne testy i za którym razem?jestem w 32 dc,ostatnie @ 27 i 26 dc.i tak sie zastanawiam o co kaman

• Paulinka24 Nowa

Wysłany: 26 czerwca 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja dwa lata sie nie zabezpieczam,też stosuje stosunek przerywany ale w ciąże nie zaszłam;)

• katepr Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My 7 lat i bez ciazy :p jedynie jak zaplanowalismy to w 1 cs :)

Mize zrob bete bedziesz pewna :)

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • farmaceutka77 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po pół roku :) a test to był cień cienia w dniu @, beta 15 i niestety za kilka dni przyszła taka @,że myślałam że zejde..
    Ale teraz przez 1,5 roku nic z tego nie wyszlo :)

xnw4krnt7935gj3w.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ