X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie ciąża po stosunku przerywanym.
Odpowiedz

ciąża po stosunku przerywanym.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • hanah30 Znajoma

Wysłany: 10 czerwca 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej,czy któras w was zafasolkowała przy stosunku przerywanym,lub zna kogoś komu sie to przytrafiło?od paru dni mam objawy zaciążenia,pisałam w temacie,,bóle jak na okres a ciąża".robiłam dzis rano test płytkowy ale negatywny,może za wczesnie na wykrycie hcg?w którym dniu cyklu miałyście pozytywne testy i za którym razem?jestem w 32 dc,ostatnie @ 27 i 26 dc.i tak sie zastanawiam o co kaman

• Paulinka24 Nowa

Wysłany: 26 czerwca 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja dwa lata sie nie zabezpieczam,też stosuje stosunek przerywany ale w ciąże nie zaszłam;)

• katepr Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My 7 lat i bez ciazy :p jedynie jak zaplanowalismy to w 1 cs :)

Mize zrob bete bedziesz pewna :)

atdc9vvj09r8djr1.png
    atdcjw4zue2zk2y5.png
  • farmaceutka77 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po pół roku :) a test to był cień cienia w dniu @, beta 15 i niestety za kilka dni przyszła taka @,że myślałam że zejde..
    Ale teraz przez 1,5 roku nic z tego nie wyszlo :)

xnw4krnt7935gj3w.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ