X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Co to oznacza ?
Odpowiedz

Co to oznacza ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bena Nowa

Wysłany: 30 lipca 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od kilku dni z pochwy wydziela mi sie mocno brązowa wydzielina. Do tego mam bóle jajników,ból pleców,zawroty głowy,oraz wymioty. Ostatnią miesiączkę miałam 12.07 która była spóźniona 5 dni i trwała tydzień była dość obfita. Rano 28 obódziłam się cała w jakieś mocno brązowej wydzieline. Dodam że od 3 miesięcy z partnerem staram się o dziecko. Mieleiście kiedyś cos podobnego ?

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 30 lipca 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Ja miałam zwykle brązowe plamienia na 2-3 dni przed @, ale nie w takiej ilości zeby mnie zalało całą - zgłoś się do lekarza bo to chyba nie jest normalny objaw ani ciazy ani @ :?

• Bena Nowa

Wysłany: 31 lipca 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To już 4 dni jak mam tą brązową wydzielinę do tego wczoraj miałam ból miesiączkowy myślałam że dostanę okres a to jest nie możliwe bo 2 tygodnie temu mi się skończył.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ