Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Co to oznacza ?
Odpowiedz

Co to oznacza ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bena Nowa

Wysłany: 30 lipca 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od kilku dni z pochwy wydziela mi sie mocno brązowa wydzielina. Do tego mam bóle jajników,ból pleców,zawroty głowy,oraz wymioty. Ostatnią miesiączkę miałam 12.07 która była spóźniona 5 dni i trwała tydzień była dość obfita. Rano 28 obódziłam się cała w jakieś mocno brązowej wydzieline. Dodam że od 3 miesięcy z partnerem staram się o dziecko. Mieleiście kiedyś cos podobnego ?

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 30 lipca 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Ja miałam zwykle brązowe plamienia na 2-3 dni przed @, ale nie w takiej ilości zeby mnie zalało całą - zgłoś się do lekarza bo to chyba nie jest normalny objaw ani ciazy ani @ :?

• Bena Nowa

Wysłany: 31 lipca 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To już 4 dni jak mam tą brązową wydzielinę do tego wczoraj miałam ból miesiączkowy myślałam że dostanę okres a to jest nie możliwe bo 2 tygodnie temu mi się skończył.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ