X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Co to oznacza ?
Odpowiedz

Co to oznacza ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bena Nowa

Wysłany: 30 lipca 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od kilku dni z pochwy wydziela mi sie mocno brązowa wydzielina. Do tego mam bóle jajników,ból pleców,zawroty głowy,oraz wymioty. Ostatnią miesiączkę miałam 12.07 która była spóźniona 5 dni i trwała tydzień była dość obfita. Rano 28 obódziłam się cała w jakieś mocno brązowej wydzieline. Dodam że od 3 miesięcy z partnerem staram się o dziecko. Mieleiście kiedyś cos podobnego ?

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 30 lipca 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Ja miałam zwykle brązowe plamienia na 2-3 dni przed @, ale nie w takiej ilości zeby mnie zalało całą - zgłoś się do lekarza bo to chyba nie jest normalny objaw ani ciazy ani @ :?

• Bena Nowa

Wysłany: 31 lipca 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To już 4 dni jak mam tą brązową wydzielinę do tego wczoraj miałam ból miesiączkowy myślałam że dostanę okres a to jest nie możliwe bo 2 tygodnie temu mi się skończył.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ