X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Co to oznacza ?
Odpowiedz

Co to oznacza ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bena Nowa

Wysłany: 30 lipca 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od kilku dni z pochwy wydziela mi sie mocno brązowa wydzielina. Do tego mam bóle jajników,ból pleców,zawroty głowy,oraz wymioty. Ostatnią miesiączkę miałam 12.07 która była spóźniona 5 dni i trwała tydzień była dość obfita. Rano 28 obódziłam się cała w jakieś mocno brązowej wydzieline. Dodam że od 3 miesięcy z partnerem staram się o dziecko. Mieleiście kiedyś cos podobnego ?

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 30 lipca 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Ja miałam zwykle brązowe plamienia na 2-3 dni przed @, ale nie w takiej ilości zeby mnie zalało całą - zgłoś się do lekarza bo to chyba nie jest normalny objaw ani ciazy ani @ :?

• Bena Nowa

Wysłany: 31 lipca 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To już 4 dni jak mam tą brązową wydzielinę do tego wczoraj miałam ból miesiączkowy myślałam że dostanę okres a to jest nie możliwe bo 2 tygodnie temu mi się skończył.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ