X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Co to oznacza ?
Odpowiedz

Co to oznacza ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bena Nowa

Wysłany: 30 lipca 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od kilku dni z pochwy wydziela mi sie mocno brązowa wydzielina. Do tego mam bóle jajników,ból pleców,zawroty głowy,oraz wymioty. Ostatnią miesiączkę miałam 12.07 która była spóźniona 5 dni i trwała tydzień była dość obfita. Rano 28 obódziłam się cała w jakieś mocno brązowej wydzieline. Dodam że od 3 miesięcy z partnerem staram się o dziecko. Mieleiście kiedyś cos podobnego ?

• pietruszek Ekspertka

Wysłany: 30 lipca 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Ja miałam zwykle brązowe plamienia na 2-3 dni przed @, ale nie w takiej ilości zeby mnie zalało całą - zgłoś się do lekarza bo to chyba nie jest normalny objaw ani ciazy ani @ :?

• Bena Nowa

Wysłany: 31 lipca 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To już 4 dni jak mam tą brązową wydzielinę do tego wczoraj miałam ból miesiączkowy myślałam że dostanę okres a to jest nie możliwe bo 2 tygodnie temu mi się skończył.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ