X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie ćwiczenia fizyczne w oczekiwaniu na testowanie
Odpowiedz

ćwiczenia fizyczne w oczekiwaniu na testowanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nikira Koleżanka

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy to bezpieczne aby ćwiczyć na siłowni w drugiej fazie? Np. 7dpo? albo 14dpo jeszcze przed testem? Czy trzeba unikać jakichś ćwiczeń? Czy to może zaszkodzić zapłodnieniu/zagnieżdżeniu?utrzymaniu ciąży? Będę wdzięczna za odpowiedź bo nie wiem co robić.

10 cykl, niski progesteron, wysoka prolaktyna, 1mln plemników, 1% prawidłowych i inne złe dane spermy.
  • Basha Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2016, 00:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój lekarz twierdzi, że umiarkowany wysiłek fizyczny jest wskazany przed ciążą i na początku ciąży

f2w3ugpjqs7gupgd.png
  • jeszczedzien Znajoma

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez nie raz nad tym się zastanawiam, bo zwykle ćwiczę na trampolinach co wiąże się z ciągłymi wstrząsami dla ciała.

e258b18de3c19029ca3c9a0bb634f322.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ