CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
91Ewela09 wrote:A u mnie dziś 13 dc, jajka dają o sobie znać, senność też jest nie do wytrzymania. Jutro lecę na badanie TSH i ogólne badania krwi i moczu. A w czwartek rano lecę zapisać się na wizytę do Poradni na Karową. Mam nadzieję że starczy "numerków" dla mnie
P.s ja już mam duody na brodzie z lewej strony czyli ovu u mnie z lewego jajnika
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
staraczka1111 wrote:Potem tylko 2.5 h kapania i będziesz wolna ☺
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flo ja też chyba z lewej strony, bo pierwsza krosta dziś mi już wyszła i lewy jajnik mnie "gniecie". Bardzo mnie to cieszy, bo to jest właśnie drożna strona. Nie nastawiam się na nic, ale cień nadziei zawsze się tli
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Z jakiego powodu miałaś intralipid? Jako proforma ?
-
Flowwer wrote:Bajkaaa ajjjjj czyli organizm wrócił to normy czyli oczekuję same w czerwcu!
-
Ale wszystkie ostrożne !! Weteranki weteranów nie nastawiają się na fasolki w czerwcu więc która???? Wszystkie sceptycznie nastawione
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Ale wszystkie ostrożne !! Weteranki weteranów nie nastawiają się na fasolki w czerwcu więc która???? Wszystkie sceptycznie nastawione
-
Agniechaaaa mam się jakoś przygotować do tej punkcji?? Powiedzieli mi tylko że mam nic nie jeść i nie pić
-
nick nieaktualnystaraczka1111 wrote:Agniechaaaa mam się jakoś przygotować do tej punkcji?? Powiedzieli mi tylko że mam nic nie jeść i nie pić
Ja miałam na wytycznych, nie jeść nie pic, opróżniony pęcherz, mogłam zabrać ze doba swoją koszule nocną i skarpetki, miałam w ten dzien sie nie malować, i nie używać perfum chyba to tyle -
Agniechaaaa wrote:Ja miałam na wytycznych, nie jeść nie pic, opróżniony pęcherz, mogłam zabrać ze doba swoją koszule nocną i skarpetki, miałam w ten dzien sie nie malować, i nie używać perfum chyba to tyle
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Spokojnie chwila moment a potem ten magiczny telefon z kliniki ile ma sie zarodków bedzie pięknie
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Staraczka na następny dzien punkcję miałam w sobotę rano w niedziele około południa dzwonili juz z labolatorium
Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Ale wszystkie ostrożne !! Weteranki weteranów nie nastawiają się na fasolki w czerwcu więc która???? Wszystkie sceptycznie nastawioneSzczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
Agniechaaaa wrote:Pójdzie nie widzę innej możliwości zobaczysz w piatek będziesz miała juz swoje dzieciaczki zapładnianie 6 jajek czy wszystkie ??