X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy jest szansa, że to ciąża?
Odpowiedz

Czy jest szansa, że to ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda99 Nowa

Wysłany: 27 lutego 2024, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!
    Zacznę od tego, że przeważnie mam regularne cykle po 30-31 dni. Tym razem trwa on już 41 dni. Niestety nie monitorowałam owulacji w tym cyklu. Zrobiłam dwa testy, jeden po 3 dniach opóźnienia, drugi po 6 dniach opóźnienia, oba negatywne. Ponadto, całkowicie inaczej niż zazwyczaj o tej porze cyklu zaobserwowałam u siebie całkiem inny śluz, tzn dosyć bardzo ciągnący, utrzymuje się on praktycznie od dnia, w którym powinnam dostać miesiączkę. Czy wg Was istnieje jeszcze szansa, że to opóźnienie i śluz może oznaczać ciążę?

• Anna_bella Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2024, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to się mówi dopóki nie ma okresu szansa jest;) Różne przypadki się zdarzają z tymi testami, czytałam o 2 kreskach nawet po 2 tygodniach spóźniającej się miesiączki. Najlepiej zrób betę i będzie wszystko jasne :)

Magda99 lubi tę wiadomość

🙋🏼‍♀️91 💁🏻‍♂️88
    💪🏻 starania od 2022r.
    🦋 Hashimoto
    🧬 KIR AA, zaburzone cytokiny

14.02.2024 ⏸️ 🥰

euthyrox, encorton, acard, accofil, utrogestan

age.png
  • Magda99 Nowa

Wysłany: 27 lutego 2024, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna_bella wrote:
    Jak to się mówi dopóki nie ma okresu szansa jest;) Różne przypadki się zdarzają z tymi testami, czytałam o 2 kreskach nawet po 2 tygodniach spóźniającej się miesiączki. Najlepiej zrób betę i będzie wszystko jasne :)
    Jasne, też mam nadzieję, że tak jest. Bardzo dziękuję za radę, zrobię wyniki. ☺️

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ