Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy jest szansa, że to ciąża?
Odpowiedz

Czy jest szansa, że to ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda99 Nowa

Wysłany: 27 lutego, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!
    Zacznę od tego, że przeważnie mam regularne cykle po 30-31 dni. Tym razem trwa on już 41 dni. Niestety nie monitorowałam owulacji w tym cyklu. Zrobiłam dwa testy, jeden po 3 dniach opóźnienia, drugi po 6 dniach opóźnienia, oba negatywne. Ponadto, całkowicie inaczej niż zazwyczaj o tej porze cyklu zaobserwowałam u siebie całkiem inny śluz, tzn dosyć bardzo ciągnący, utrzymuje się on praktycznie od dnia, w którym powinnam dostać miesiączkę. Czy wg Was istnieje jeszcze szansa, że to opóźnienie i śluz może oznaczać ciążę?

• Anna_bella Autorytet

Wysłany: 27 lutego, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to się mówi dopóki nie ma okresu szansa jest;) Różne przypadki się zdarzają z tymi testami, czytałam o 2 kreskach nawet po 2 tygodniach spóźniającej się miesiączki. Najlepiej zrób betę i będzie wszystko jasne :)

Magda99 lubi tę wiadomość

🙋🏼‍♀️91 💁🏻‍♂️88
    💪🏻 starania od 2022r.
    🦋 Hashimoto
    🧬 KIR AA, zaburzone cytokiny

14.02.2024 ⏸️ 🥰

euthyrox, encorton, acard, accofil, utrogestan

age.png
  • Magda99 Nowa

Wysłany: 27 lutego, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna_bella wrote:
    Jak to się mówi dopóki nie ma okresu szansa jest;) Różne przypadki się zdarzają z tymi testami, czytałam o 2 kreskach nawet po 2 tygodniach spóźniającej się miesiączki. Najlepiej zrób betę i będzie wszystko jasne :)
    Jasne, też mam nadzieję, że tak jest. Bardzo dziękuję za radę, zrobię wyniki. ☺️

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ