X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy jest szansa, że to ciąża?
Odpowiedz

Czy jest szansa, że to ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda99 Nowa

Wysłany: 27 lutego 2024, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!
    Zacznę od tego, że przeważnie mam regularne cykle po 30-31 dni. Tym razem trwa on już 41 dni. Niestety nie monitorowałam owulacji w tym cyklu. Zrobiłam dwa testy, jeden po 3 dniach opóźnienia, drugi po 6 dniach opóźnienia, oba negatywne. Ponadto, całkowicie inaczej niż zazwyczaj o tej porze cyklu zaobserwowałam u siebie całkiem inny śluz, tzn dosyć bardzo ciągnący, utrzymuje się on praktycznie od dnia, w którym powinnam dostać miesiączkę. Czy wg Was istnieje jeszcze szansa, że to opóźnienie i śluz może oznaczać ciążę?

• Anna_bella Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2024, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to się mówi dopóki nie ma okresu szansa jest;) Różne przypadki się zdarzają z tymi testami, czytałam o 2 kreskach nawet po 2 tygodniach spóźniającej się miesiączki. Najlepiej zrób betę i będzie wszystko jasne :)

Magda99 lubi tę wiadomość

🙋🏼‍♀️91 💁🏻‍♂️88
    💪🏻 starania od 2022r.
    🦋 Hashimoto
    🧬 KIR AA, zaburzone cytokiny

14.02.2024 ⏸️ 🥰

euthyrox, encorton, acard, accofil, utrogestan

age.png
  • Magda99 Nowa

Wysłany: 27 lutego 2024, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna_bella wrote:
    Jak to się mówi dopóki nie ma okresu szansa jest;) Różne przypadki się zdarzają z tymi testami, czytałam o 2 kreskach nawet po 2 tygodniach spóźniającej się miesiączki. Najlepiej zrób betę i będzie wszystko jasne :)
    Jasne, też mam nadzieję, że tak jest. Bardzo dziękuję za radę, zrobię wyniki. ☺️

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ