X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy już mogę się cieszyć? (zdjecie)
Odpowiedz

Czy już mogę się cieszyć? (zdjecie)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tusia20 Koleżanka

Wysłany: 12 lutego 2018, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, na zdjęciu jest test z soboty, i dwa z dzisiaj, jeden z porannego moczu drugi z po południowego, bardzo proszę o odpowiedzi bo nigdy jeszcze nie wyszła mi blada kreska a teraz jak wyszła to nie wiem co myśleć :)
    http://imgie.pl/image/OUbf7

Ika83 lubi tę wiadomość

• Maenka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ewidentnie widać drugie kreski... leć na betę! :) gratulacje.

m3sxqqmzr2yat7k2.png

👱‍♀️hiperprolaktynemia, niedoczynność tarczycy; AMH 6,7; PCO; MTHFR c.1286A>C (A1298C); choroba autoimmuno; ANA+; anemia - ukryty niedobór żelaza; PAI 4G/SG hetero; podwyższone nk w macicy; niska il10.
    👨słabe parametry nasienia.

✨01.2019: FAMSI nr 1
    = ET + 3 ❄❄❄.
    23.02.19: ET morulki - 😥
    07.05.19: FET blastki - 😥
    21.08.19: FET 2 blastek: 2.2.3 i 3.2.2 - cb 😥

✨09.12.19: FAMSI nr 2
    = 2 ❄️❄️.
    04.06.20: FET 4.1.1 i 4.2.3: 6 dpt: 56🍀, 8 dpt: 189, 11 dpt: 560, 14 dpt 3300, 19 dpt: 20.000 jest 2mm wojownik, 31dpt mamy ❤ - cudzie trwaj
    03.09.20: it's a boy! 👶
    02.2021: mamy nasz cud ❤
  • Tusia20 Koleżanka

Wysłany: 12 lutego 2018, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój partner lata z tym po domu i dzwoni po kolegach a ja siedzę i się martwię że co jeśli test się myli, ale chyba na prawdę jestem w ciąży nawet czuje to pod skórą że tak jest już od owulacji... Chyba trzy testy pod rząd nie mogą być oszukany, wynik beta będę miała jutro ale odbiorę dopiero w środę od razu napiszę co i jak :=

• Kiedyś się uda Nowa

Wysłany: 12 lutego 2018, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak najbardziej widać wszędzie piękne kreski. :) Gratulacje! :D

• Tusia20 Koleżanka

Wysłany: 13 lutego 2018, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję wam wszystkim, te forum na prawdę pomogło mi odpowiedzieć sobie na parę ważnych pytań i TAK objawy można czuć już od początku, ja już od prawie dwóch tygodni "zdycham" jutro odbieram bete w czwartek gin i dowiem się co i jak, jeszcze raz dziękuję za odpowiedzi i teraz za was trzymam kciuki :)

• gilmoregirl Ekspertka

Wysłany: 13 lutego 2018, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje :)

Pierwsze dziecko - córka - sierpień 2018
    Druga ciąża - 24.03 (11 dpo) beta 45, przewidywany TP 3.12.2020
  • Ika83 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super. Gratulacje:)

mkwia
  • Tusia20 Koleżanka

Wysłany: 14 lutego 2018, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta z poniedziałku 232 :) i przy tym wyniku na teście z wykrywalnosca od 10 wyszedł mi bladzioch :D

Foto_Anna lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ