Czy ktos testuje 30.08 ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie no testowalam 16 i 22.08 ale niestety negatywy bo jeszcze w lipcu mi sie okres przesunal o 6 dni a we wczesniejszej @ komorke jajowa mialam 4.07 a teraz to juz nie umialam mniej wiecej obliczyc a temperatur niestety nie mierze... Nie wiem ale byc moze wynika to z mojego lenistwa
A zapomnialam dodac ze tego 4.07 akurat bylam u gin i usg mi robil i akurat dlatego wiem ze byla owulacjaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 19:40
-
nick nieaktualnyNo wlasnie tez tak myslalam ale nie moglam sie powstrzymac... Stwierdzilam ze jak kupie jeszcze jeden test to nie zbankrutuje przeciez chociaz pozniej bylo tylko rozczarowanie no i zastanawiam sie czy jutro juz robic... Niby okres gdyby byl jak ostatnio co 36 dni to by przypadal na wczoraj bodajze ... Los kusi
-
kiciaa wrote:Hejka!!
a nikt nie testuje jutro ?
ja jestem dzień po spodziewanej @
jeśli cykl trwałby tyle co ostatnio czyli 36 dni...
bóle zwiastujące przyjście jakieś są ale mam nadzieje że nie jej będzie &&&&
pozdrawiam
jak sie zdobede na odwage to ja testuje jutro
SYNEK!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyah to tak samo jak ja...
ale BĄDŹMY DOBREJ MYŚLI!!
... choć to na razie nasz pierwszy miesiąc starań... ostatnio moja lekarka rodzinne powiedziała: "ooo za pierwszym razem, to nie wiem jaki by musiał być wyczyn na świecie żeby się udało" - phi a ja tam znam takie przypadki i mam nadzieję że i mnie się uda
no i oczywiście trzymam mocno kciuki za wszystkie starające się i oczekujące!! :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa powinnam też z Wami, ale przez wyjazd brałam 2 dni później luteinę (po której i tak mi się spóźnia i zamiast po 28, jest 30-32 dc) … i chyba po prostu zacisnę zęby i poczekam… tym bardziej, że wpadłam w fazę pewności, że jednak nic z tego tym razem nie będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 15:46
-
nick nieaktualny