Czy mogą to być pierwsze objawy ciąży
-
Cześć dziewczyny, za 2 dni mam dostać miesiączkę, od kilku dni mam obolałe piersi oraz od czasu do czasu kłują mnie jajniki, raz jeden, raz drugi. Zazwyczaj kilka dni przed miesiączkami bolał mnie już brzuch a tu nic. Dzisiaj zauważyłam na papierze, że mam zabarwiony śluz na różowo, myślicie, że może być to plamienie implatacyje ?
-
Julia20 wrote:Cześć dziewczyny, za 2 dni mam dostać miesiączkę, od kilku dni mam obolałe piersi oraz od czasu do czasu kłują mnie jajniki, raz jeden, raz drugi. Zazwyczaj kilka dni przed miesiączkami bolał mnie już brzuch a tu nic. Dzisiaj zauważyłam na papierze, że mam zabarwiony śluz na różowo, myślicie, że może być to plamienie implatacyje ?
Ciężko powiedzieć 😔 musisz poczekać do dnia miesiączki. Ja sama czekam do piątku i też jestem ciekawa, choć ja wyjątkowo nie mam żadnych objawów 🙈 aczkolwiek nie ma co się nastawiać, jeśli krwawienie się nie pojawi to zrób betę, bo test na tak wczesnym etapie może nie wyjść.
Ale trzymam za Ciebie kciuki! I koniecznie daj znać jak rozwinie się sytuacja 🙂👱🏻♀️28
🧑🏻🦱28
👩🏼❤️💋👨🏻2015
💍2019
💒12.08.2022
Starania od: 02.2023
💊 magnez, olej z wiesiołka, wit D, omega 3, selen i cynk
18.10 ➡️ Pierwsza wizyta w Klinice Niepłodności -
Duszek wrote:Podzielcie się swoimi zdaniami,proszę
Cześć, tak naprawdę może być wszystko,wczesna ciąża albo po prostu spóźniona miesiączka. Masz jakieś objawy? Jeśli w ciągu kilku dni nie pojawi się miesiączka zrob jeszcze raz test albo najlepiej betę. -
Duszek wrote:Dzisiaj nadal nie otrzymalam okresu,czyli to 33dc,brzuch wzdęty,wydaje mi się,że żadnych objaw nie mam,jedynie trochę zmęczona ale faktycznie zrobię test pod koniec tyg
Zrób betę 🙂
Jest bardziej wiarygodna. Trzymam kciuki!👱🏻♀️28
🧑🏻🦱28
👩🏼❤️💋👨🏻2015
💍2019
💒12.08.2022
Starania od: 02.2023
💊 magnez, olej z wiesiołka, wit D, omega 3, selen i cynk
18.10 ➡️ Pierwsza wizyta w Klinice Niepłodności -
Hej dziewczyny jestem nowa bo to nasz pierwszy miesiąc starań, ale jakoś się dziwnie czuje niż zawsze przed miesiaczka nie miałam nigdy żadnych objawów przed a teraz jakoś 5 dni przed spodziewana miesiączka ból głowy, uderzenia gorąca, ból podbrzucha, zawroty głowy i senność. Zauważyłam też dwa dni temu że moje piersi są jakieś inne większe ale tak troszeczkę. Miesiączkę powinnam mieć jakoś dziś lub jutro ale już dziś zrobilam test i niestety negatywny. Poczekać jeszcze parę dni i jak nie będzie to zrobić jeszcze raz?
-
Magda.M. wrote:Hej dziewczyny jestem nowa bo to nasz pierwszy miesiąc starań, ale jakoś się dziwnie czuje niż zawsze przed miesiaczka nie miałam nigdy żadnych objawów przed a teraz jakoś 5 dni przed spodziewana miesiączka ból głowy, uderzenia gorąca, ból podbrzucha, zawroty głowy i senność. Zauważyłam też dwa dni temu że moje piersi są jakieś inne większe ale tak troszeczkę. Miesiączkę powinnam mieć jakoś dziś lub jutro ale już dziś zrobilam test i niestety negatywny. Poczekać jeszcze parę dni i jak nie będzie to zrobić jeszcze raz?
Ale objawy wczesnej ciąży są niespecyficzne więc ciężko coś powiedzieć. Może to być zbliżający się okres, albo ciąża.10sc 🙏
12.22 - badania przed staraniami, przeciwciała, glukoza (5.2) , TSH (1.6->1.15)
02.23 - rozpoczęcie starań
12.23 - planowa wizyta w klinice
Leki i suplementacja:
♀Euthyrox, Cyclodynon, olej z wiesiolka, Q10, kwas foliowy, Omega 3, Witamina C, Witamina D, probiotyki
♂Q10, multiwitamina, Omega 3, olej z czarnuszki, Witamina D, probiotyki -