Czy to pozytyw? Pomozcie...
-
nick nieaktualny
-
Powtarzalam testy kreski wydaja sie byc takie same sa takie cienie cieni...chyba na negatywach tego nie ma wcale?na bete bym poszla ale swieta...musze poczekac...jutro rano zrobie test znow..mam wrazenie ze duzo pije wiecej niz normalnie moze to wplywa na moja kreske...
aniołek 01.02.2016r -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny:) Zrobiłam test w Wigilię po połduniu ale wyszła jedna kreska Dziś wyciągam test żeby go wyrzucić a tam widzę drugą cienką kreskę, widoczną ale słabą..wiem, że to prawdopodobnie fałszywy wynik ale po trzech latach starań to iskierka nadziei....
-
Od dnia spodziewanej @ pobolewa mnie brzuch ale mniej dużo mniej jak na @.. zawsze miałam z tydzień przed wielkie piersi i bóle brzucha. Teraz piersi mnie dopiero zaczęły boleć, no i krzyż też od dnia spodziewanej @. aż stać mi ciężko było.. Boję się rozczarowania
-
Messy99 u mnie na testach tez zostaje taka cienka kreska po czasie... jak poleza. Zrob test rano, moje tez byly negatywne poczatkowo czy tam cienie cieni..Moj maz uznal dopiero dzisiejsza kreske na tescie Nie rob o innych porach niz rano bo bedziesz tylko testy marnowala. Ja tak robilam i tylko sie wkurzalam bo wychodzily negatywne i marnowalm testy. Rano pojawiaja mi sie slabe kreski. Nie moge sie doczekac konca swiat zeby poleciec na krew. Ja czuje sie inaczej niz przed normalnym okresem. Po 1 ciagle mi sie odbija to jest mega wkurzajace. Nie napuchłam jak zawsze. Jestem mega zmeczona, i mam wrazliwe brodawki ale jakos od bardzo niedawna. @ ni widu ni slychu chyba sie na nią nie zanosi... trzymajcie kciuki zeby byl wspanialy prezent na swieta dla rodziny )
aniołek 01.02.2016r -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to są dwie kreski czy kreska i ślad gdzie powinna byc kreska?
Dodam,że na teście jest napisane, że wynik powinien pojawić się od 1 do 5 minut. Ale po 5 minutach test byl jeszcze mokry tak, że widać było tylko kreskę kontrolną a cała reszta była różowa. Po 10 minutach zaczęło schnąć. I wtedy wyłoniła się druga kreska.
Ja nie wiem czy ja coś nie tak robię czy co... No caały różowy był i nic nie dalo się zobaczyć.
http://iv.pl/images/21477714791715221021.jpg
link prosze skopiowac od przeglądarki , bo tu się chyba nie robi hiperłącze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 14:29
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-