Czy tu coś widać?
-
Ann0490 wrote:Hej
Proszę, powiedzcie mi czy ja mam zwidy, czy coś tu widać?
https://zapodaj.net/0ed9f60e5ae80.jpg.html
Jest taki wątek tu BLADZIOCHY CZY ZWIDY
Możesz tam wrzucić, szkoda zakładać nowy wątekFelinka94 lubi tę wiadomość
-
Ann0490 wrote:Widziałam, myślałam o tym ale bardzo stare tam są posty 😉
Ale faktycznie widać jakiś cień choć 6dpo to bardzo szybko, nie wiem czy możliwe aby test już wylapal. Chyba że owu jednak była wcześniej niż 6 dni temuWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2021, 10:57
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Cześć dziewczyny. Dziś zrobiłam kolejny test. Jestem 12 dni po ovu. W czasie z ulotki bardzo słabo widoczny cień cienia. Po 30 minutach cień nabrał koloru i jest dobrze widoczny. Czy myślicie ze to dobry znak? Jutro powtórzę test i jeśli sytuacja się powtórzy w środę na betę. Dajcie znac co myślicie 🙂❤️ życzę pięknego dnia każdej z Was 🙂
-
Ewaklb wrote:Cześć dziewczyny. Dziś zrobiłam kolejny test. Jestem 12 dni po ovu. W czasie z ulotki bardzo słabo widoczny cień cienia. Po 30 minutach cień nabrał koloru i jest dobrze widoczny. Czy myślicie ze to dobry znak? Jutro powtórzę test i jeśli sytuacja się powtórzy w środę na betę. Dajcie znac co myślicie 🙂❤️ życzę pięknego dnia każdej z Was 🙂
Ale trzymam kciuki aby był faktycznie pozytywny 🤞🤞🤞
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Hej, mam problem
Mianowicie jestem 5 dni przed @ zeobilam test bo oczywiście nie mogłam wytrzymać haha
Po 15 minutach wyszła druga ładna kreska i jest do dziś. Tyle ile ja testów zrobiłam to nigdy takiej sytuacji nie miałam. Negatywny to negatywny nawet po miesiącu czegoś takiego nie miałam na teście. Czy to wgl możliwe? Poczekam do dnia @ a w czwartek wybiore się na betę. Help miała tak któraś i okazało się ze jednak ciąża? -
SENDI7 wrote:Hej, mam problem
Mianowicie jestem 5 dni przed @ zeobilam test bo oczywiście nie mogłam wytrzymać haha
Po 15 minutach wyszła druga ładna kreska i jest do dziś. Tyle ile ja testów zrobiłam to nigdy takiej sytuacji nie miałam. Negatywny to negatywny nawet po miesiącu czegoś takiego nie miałam na teście. Czy to wgl możliwe? Poczekam do dnia @ a w czwartek wybiore się na betę. Help miała tak któraś i okazało się ze jednak ciąża?
Powtórz test w dniu Spodziewanej @ i jeśli w ciągu 5 minut (ewentualnie w ciągu x minut - w zależności od producenta) nic się nie pojawi to potem nie zerkaj bo już nie ma coKirra, karola, SENDI7 lubią tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
SENDI7 wrote:Udało się dziewczyny! Robiłam test a raczej trzy i odrazu dwie kreski! Jutro badania krwi a 28 grudnia ginekolog ❤️
SENDI7 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -