Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy w tym cyklu są jakieś szanse?
Odpowiedz

Czy w tym cyklu są jakieś szanse?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Może najpierw się przedstawie bo jestem tu nowa. Mam na imię Natalia i mam 25 lat. Miesiąc temu z partnerem "machnęliśmy" ręką na wszelkie środki zabezpieczające i stwierdziliśmy, że co będzie to będzie. Z racji tego, że moja chęć posiadania dzidziusia jest zaskakująco wyższa niż się spodziewałam jeszcze niedawno (eh.. może ten instynkt w końcu przyszedł) przesiaduję codziennie na tym forum i czytam Wasze posty. Stąd tez się dowiedziałam szczegółowo jak to wszystko działa itd.
    I mam do Was pytanie, bo dosyć często wyjeżdżam w delegacje i tak się złożyło, że nie było realnej możliwości "przytulać się" tuż przed owulacją (a mniej więcej wiem kiedy występuje bo odczuwam silny ból jajnika w tym czasie i bardzo bolą mnie sutki - ogólnie ze mną to dramat pod tym względem) i robiliśmy to jakieś 5-6 dni przed. Myślicie, że są w ogóle jakieś szanse na ciąże? Jest sens w oógle tracić pieniądze na test? czy któraś z Was zawszła w ciąże w takim przypadku, czy to jest nierealne? Fakt, że wszędzie piszą, że niby plemniki żyją nawet w wyjątkowych sytuacjach do 7 dni w organiźmie kobiety, ale powiedzmy sobie szczerze, wątpię, że trafił mi się partner z supermenami-plemnikami. Noo... i moje cykle wynoszą średnio 34-35 dni. Nie za długo to?

• dotik Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od przytulania nikt jeszcze w ciążę nie zaszedł. poczekaj do terminu @ i będziesz wszystko wiedzieć. chciałabym, zeby moje cykle miały 35 dni.

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ