X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Długi, nieregularny cykl kiedy sprawdzić bete?
Odpowiedz

Długi, nieregularny cykl kiedy sprawdzić bete?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • janka00 Nowa

Wysłany: 23 listopada 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, może któraś z Was sie orientuje lub sama ma długie i nieregularne cykle. Dzisiaj jest 37 dc owu miałam 10 dni temu, zrobiłam test z krwi i wynik był negatywny. Czy jest szansa na ciąże w tym cyklu? czy nie był za wcześnie na testowanie? Proszę o pomoc.

• arturowa Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli wiesz dokładnie kiedy miałaś owulację to nie ważne w którym dc jesteś- testujesz ok 14 dni później. Gdyby np owulacja była 14dc to 28dc testujesz- 14 dni później.

5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.

Starania od czerwca 2014.
  • Niez@pomin@jk@ Nowa

Wysłany: 10 grudnia 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, mam nadzieję że trafiłam w dobry temat. Otóż moje cykle sa strasznie nieregularne. Zarówno przed pierwszą ciąża jak i po niej. Cykle mam 32-52 dniowe. Ostatnią @ miałam 7.11.2016 i trwala 5dni. 14.11 zaszalelismy z mężem. Robiłam test 26.11 (moze za wczesnie) i wyszedl negatywny. Dzis mam 34dc i cisza...wg kalendarzyka powinnam dostac @ 8.12 a ja zamiast @ mam wilgotny wodnisty sluz i uczucie napuchniecia w srodku pochwy. Dodam ze do lekarza ide dopiero za kilka dni i juz wariuje...prosze doswiadczone kolezanki o pomoc...czy moglabym byc w ciazy? Przy pierwszej ciazy nie mialam objawów poza sennoscia..

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ