Długi, nieregularny cykl kiedy sprawdzić bete?
-
Witam, może któraś z Was sie orientuje lub sama ma długie i nieregularne cykle. Dzisiaj jest 37 dc owu miałam 10 dni temu, zrobiłam test z krwi i wynik był negatywny. Czy jest szansa na ciąże w tym cyklu? czy nie był za wcześnie na testowanie? Proszę o pomoc.
-
Jeśli wiesz dokładnie kiedy miałaś owulację to nie ważne w którym dc jesteś- testujesz ok 14 dni później. Gdyby np owulacja była 14dc to 28dc testujesz- 14 dni później.5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
Witam, mam nadzieję że trafiłam w dobry temat. Otóż moje cykle sa strasznie nieregularne. Zarówno przed pierwszą ciąża jak i po niej. Cykle mam 32-52 dniowe. Ostatnią @ miałam 7.11.2016 i trwala 5dni. 14.11 zaszalelismy z mężem. Robiłam test 26.11 (moze za wczesnie) i wyszedl negatywny. Dzis mam 34dc i cisza...wg kalendarzyka powinnam dostac @ 8.12 a ja zamiast @ mam wilgotny wodnisty sluz i uczucie napuchniecia w srodku pochwy. Dodam ze do lekarza ide dopiero za kilka dni i juz wariuje...prosze doswiadczone kolezanki o pomoc...czy moglabym byc w ciazy? Przy pierwszej ciazy nie mialam objawów poza sennoscia..
-