X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Druga kreska czy miejsce na nią ?
Odpowiedz

Druga kreska czy miejsce na nią ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • XxOlax Nowa

Wysłany: 15 lipca 2018, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Otóż miesiączki mam bardzo nieregularne ( opóźnienia nawet do 3tyg ),bardzo obfite i bolesne. W tym miesiącu ku mojemu zaskoczeniu w 28dc rano plamienie,29 dc plamienie i 30dc także bardzo małe plamienie. Plamienia występowały tylko rano, przez resztę dnia nic się nie ukazywało. Test zrobiony w 31 dc pokazał drugą kreskę bardzo bladą i nie różową, nie wiem po jakim czasie ponieważ przyjrzałam mu się lepiej dopiero po kilku godzinach. Dziś 38 dc rano plamienie i różowe plamki na papierze. Zastanawiam się tylko czy ta kreska może oznaczać wczesną ciążę, czy w jej śladzie ma pojawić się różowa kreska ? Dodam jeszcze że mój progesteron w 29dc wyniósł tylko 0,31ng

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2018, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test po max 30 minutach trzeba wyrzucic, bo po tym czasie wychodzą evapy

• XxOlax Nowa

Wysłany: 15 lipca 2018, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro ide do ginekologa wiec wszystko bedzie jasne,zastanawiaja mnie tylko te plamienia..

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ