X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Duphaston 8 dni po owulacji?
Odpowiedz

Duphaston 8 dni po owulacji?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MikMik Koleżanka

Wysłany: 7 stycznia 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, mam takie pytanie i może któraś z Was mi pomoże. Lekarz zalecił mi branie duphastonu od 8 dnia po owulacji, jednak wszędzie czytam że powinno być max. 3 dni po skoku temperatury. Dlaczego więc tak zalecił? Jutro mam dopiero wizytę więc się go wypytam ale może Wy macie jakieś doświadczenie w tym temacie.

MikMik
  • Patkaaa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo piszę gdyby jeszcze ktoś miał jakieś wątpliwości mi kazał brać od 16 do 25 dc.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ