X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Duphaston 8 dni po owulacji?
Odpowiedz

Duphaston 8 dni po owulacji?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MikMik Koleżanka

Wysłany: 7 stycznia 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, mam takie pytanie i może któraś z Was mi pomoże. Lekarz zalecił mi branie duphastonu od 8 dnia po owulacji, jednak wszędzie czytam że powinno być max. 3 dni po skoku temperatury. Dlaczego więc tak zalecił? Jutro mam dopiero wizytę więc się go wypytam ale może Wy macie jakieś doświadczenie w tym temacie.

MikMik
  • Patkaaa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo piszę gdyby jeszcze ktoś miał jakieś wątpliwości mi kazał brać od 16 do 25 dc.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ