X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Duphaston 8 dni po owulacji?
Odpowiedz

Duphaston 8 dni po owulacji?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MikMik Koleżanka

Wysłany: 7 stycznia 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, mam takie pytanie i może któraś z Was mi pomoże. Lekarz zalecił mi branie duphastonu od 8 dnia po owulacji, jednak wszędzie czytam że powinno być max. 3 dni po skoku temperatury. Dlaczego więc tak zalecił? Jutro mam dopiero wizytę więc się go wypytam ale może Wy macie jakieś doświadczenie w tym temacie.

MikMik
  • Patkaaa Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo piszę gdyby jeszcze ktoś miał jakieś wątpliwości mi kazał brać od 16 do 25 dc.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ