Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie dziwny wynik testu ciążowego
Odpowiedz

dziwny wynik testu ciążowego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dancerina Ekspertka

Wysłany: 4 grudnia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za 3 dni powinnam dostać @ Zrobiłam test no i 2 kreska była dziwna ...2 pasek był bladszy prawie że błyszczał bladością ...był bladszy niż tło ...co w na to ? Miała tak któraś ??? ( test wykonany wieczorem ...wiem robi się rano )

2x1nxuun3b4lqpi4.png
  • dancerina Ekspertka

Wysłany: 4 grudnia 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doradzicie ???

2x1nxuun3b4lqpi4.png
  • Malagosia Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kreska testowa w takim terminiw zawsze wychodzi blada. Poprosru powtorz test albo isz na bete. Trzymam kciuki

dancerina lubi tę wiadomość

• dancerina Ekspertka

Wysłany: 4 grudnia 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tzn ?? Ze jest szansa ...?

2x1nxuun3b4lqpi4.png
  • martika Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szansa jest, bo test mógł być zrobiony za wcześnie, ale kreska bledsza niż tło, to ślad po kresce, takie miejsce, gdzie by była gdyby się wybarwiła , na niektórych testach tak wychodzi. Ciążowa kreska jest różowa, może być blada, ale zabarwiona. Powodzenia!

• Martika87 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób w poniedziałek jeszcze jeden teścik i powinno wszystko się wyjaśnić :)
    Ja pierwszy test zrobiłam za wcześnie to mi tylko jedna kreska wyszła,powtórzyłam za 3 dni i były dwie dobrze widoczne kreseczki :)
    Powodzenia ;) I daj znac :)

dancerina wrote:
    Za 3 dni powinnam dostać @ Zrobiłam test no i 2 kreska była dziwna ...2 pasek był bladszy prawie że błyszczał bladością ...był bladszy niż tło ...co w na to ? Miała tak któraś ??? ( test wykonany wieczorem ...wiem robi się rano )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 20:05

zrz69vvj69ave0jf.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chce Ci robic nadziei ale zazwyczaj kreska jest blada druga jak wlasnie robi sie dwa czy trzy dni wczesniej;) zrob jutro rano i bedzie ciemniejsza;) i juz Gratuluje;) kreska to kreska byle byla;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz w bladziochy nie wierze, przed terminem @ mialam takie 3 i @ przyszla w terminie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 09:39

kassiassw lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ