Fasoleczko moja miła obyś w końcu się zjawila :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry! U mnie jeszcze 6 dni do @. Nic nie przeczuwam, na nic się nie nastawiam, co ma być to będzie. Tempka mi się ładnie w górze trzyma, pierwszy raz bez skoków w górę i w dół. Wykres robi nadzieję ehhh
Jak tam dziewczyny? Jakie plany na weekend? Ja mam zamiar szybko ogarnąć chatę i resztę dnia spędzić na leżaku w słoneczku z książką
miłego dzionkagosia89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amore może owu poczeka na twój powrót do domu.
Dziś przekonałam się, że chyba jednak mam chorobę lokomocyjną, za każdym razem jak wsiadłam do auta atakowały mnie mdłości. Musiałam jeździć z otwartym oknem hehe
do mojego ewentualnego testowania pozostało 4 dni -
nick nieaktualnyakilegna♥ wrote:Amore może owu poczeka na twój powrót do domu.
Dziś przekonałam się, że chyba jednak mam chorobę lokomocyjną, za każdym razem jak wsiadłam do auta atakowały mnie mdłości. Musiałam jeździć z otwartym oknem hehe
do mojego ewentualnego testowania pozostało 4 dni
testuj w dzień Matki -
Przepraszam dziewczyny ze tak mało pisze ale naprawdę głowy nie mam. Jak mam wolne to się zleczuje albo mój m się źle czuje.. ogarniamy dom i odpoczywamy do następnego dnia w pracy.. oglądamy seriale jeden po drugim i zapominamy o całym świecie.. jakoś nie możemy jeszcze na tory w tym roku skoczyć.. u mnie tak ten londyn meczy.. aby do października.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmore wrote:Przepraszam dziewczyny ze tak mało pisze ale naprawdę głowy nie mam. Jak mam wolne to się zleczuje albo mój m się źle czuje.. ogarniamy dom i odpoczywamy do następnego dnia w pracy.. oglądamy seriale jeden po drugim i zapominamy o całym świecie.. jakoś nie możemy jeszcze na tory w tym roku skoczyć.. u mnie tak ten londyn meczy.. aby do października.
nie przepraszaj, czasem lepiej nie myślec tyle o staraniach. odpoczywajcie -
Gosia nie chcę znów zobaczyć jednej krechy. Wolę poczekać aż się spóźni dzień lub dwa. Zawsze była punktualnie, więc poczekam do soboty raczej. Chociaż nie obiecuję, bo wszystkie wiem jak słaba jest nasza wola
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny