felerny test ciążowy
-
Jeżeli jest mocno przesunięta i może być nie widać tej drugiej kreski to jako nieważny, a jeżeli jest tylko trochę przesunięty i ta druga kreska by się zmieściła to jako negatywny jeśli jej nie ma, dla własnego spokoju powtórz. Co Ty tak testujesz cichaczem i się nie chwalisz?
surreal95 lubi tę wiadomość
-
bo wydaje mi się, że to trochę za wcześnie może być na testowanie, zrobiłam po południu sobie ot tak, ta kreska była po środku, druga nie zmieściłaby się, była pod obudową, cień cienia. Wiec myśle, ze felerny był.
Ale wiesz głowa pracuje, że się nie udało...
P.S. miałam Ci pisac priva właśnie, ale zauważyłam że już Cie tu przywiało :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 18:19
SYNEK!
-
surreal95 wrote:miałaś wtedy pozytywny? jak interpretować ten test?
tak test był pozytywny. kreskę kontrolną widać było tak tylko troszkę, reszta była schowana pod opakowaniem. Niestety miesiąc później poroniłam i wyrzuciłam później wszystkie (6!) testy, tak to wrzuciłabym Ci zdjęcie.
A test Quixx kupiłam w takim opakowaniu co w środku były 2 sztuki i obydwa testy były z taką samą wadą, ale wyszły pozytywnie.
Poza tym ten test nigdy mnie nie oszukał wcześniej. jak była ciąża to od razu wskazał bladziutką kreskę, także skoro coś tam widziałaś to może się udało trzymam mocno kciuki :*surreal95 lubi tę wiadomość
-
Rozgadana wrote:tak test był pozytywny. kreskę kontrolną widać było tak tylko troszkę, reszta była schowana pod opakowaniem. Niestety miesiąc później poroniłam i wyrzuciłam później wszystkie (6!) testy, tak to wrzuciłabym Ci zdjęcie.
A test Quixx kupiłam w takim opakowaniu co w środku były 2 sztuki i obydwa testy były z taką samą wadą, ale wyszły pozytywnie.
Poza tym ten test nigdy mnie nie oszukał wcześniej. jak była ciąża to od razu wskazał bladziutką kreskę, także skoro coś tam widziałaś to może się udało trzymam mocno kciuki :*
dziękuję za pomocSYNEK!
-
ja kupiłam dwa testy strumieniowe lady max, test zrobiony wieczorem praktycznie od razu pokazał dwie grube krechy, drugi wykonałam rano i nie było żadnej kreski, po powrocie z pracy spojrzałam na ten test i niby były dwie ale cienkie i rozmazane także czasem niestety zdarzają się felerne testy, jeżeli kreska kontrolna jest nie taka jak trzeba po 5 min, trzeba wyrzucić i wykonać następny, a najpewniejsza oczywiście beta, choć ja poszłam na bete dopiero po pozytywnym teście z moczu, żeby sprawdzić czy prawidłowo przyrasta, powodzenia w testowaniach zycze;)"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -