Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie implantacja a seks
Odpowiedz

implantacja a seks

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak to jest z tym seksem po owulacji w dniach przewidywanej implantacji? Czy skurcze macicy podczas orgazmu moga utrudnic zagniezdzenie zarodka? Gdzies wyczytalam ze lekarz zabronil, a moja siostra ktora jest lekarzem zaprzeczyla... to nie wiem uwazac czy nie?

tb73i09k881y3sjt.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też się obawiam, że może coś w tym jest... wstrzymywałam się od <3 w poprzednich cyklach to wydawało mi się, że groszek się nie będzie miał jak trzymać, ale nie wiem ... teraz się nie wstrzymujemy :D co będzie to będzie...

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez wlasnie nie...

tb73i09k881y3sjt.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ