X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie implantacja a seks
Odpowiedz

implantacja a seks

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak to jest z tym seksem po owulacji w dniach przewidywanej implantacji? Czy skurcze macicy podczas orgazmu moga utrudnic zagniezdzenie zarodka? Gdzies wyczytalam ze lekarz zabronil, a moja siostra ktora jest lekarzem zaprzeczyla... to nie wiem uwazac czy nie?

tb73i09k881y3sjt.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też się obawiam, że może coś w tym jest... wstrzymywałam się od <3 w poprzednich cyklach to wydawało mi się, że groszek się nie będzie miał jak trzymać, ale nie wiem ... teraz się nie wstrzymujemy :D co będzie to będzie...

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2014, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez wlasnie nie...

tb73i09k881y3sjt.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ