X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Jaka szansa?
Odpowiedz

Jaka szansa?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lilka20 Nowa

Wysłany: 17 czerwca 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane jestem tutaj nowa:)
    Od pół roku "staram" sie o fasolkę. W dni płodne serduszkowanie i... Nic. Przez przytulanie w dni płodne moj cykl sie znacznie wydłużył jak zawsze @ miałam co 32dni, tak teraz mam do 35... I przestałam zauważać swoj płodny śluz:( ginekolog powiedział, ze wszystko tam jest okej.
    Z moim TZ w tym cyklu kochaliśmy sie 13dc do konca, pozniej dopiero od 19dc do 20 Dc i od 22 do 23 Dc (niestety innej możliwości nie było) dzis jest moj 25 Dc. Cykl ostatni to 35 dni
    jakie szanse kochane?:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 17:18

Lilo20
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie odpowiemy Ci na to pytanie.
    Jeśli kochaliście się w dni płodne to duże :)

• Lilka20 Nowa

Wysłany: 17 czerwca 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tracę nadzieje :( od nowego cyklu zacznę mierzyć temperaturę...
    Tylko w jaki sposób mam ja mierzyć?:)

Lilo20
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana, tym semym termometrem(najlepiej z dwoma miejscami po przecinku).
    w tym samym miejscu (najlepiej pochwie albo buzi - nie pod pachą), codziennie o tej samej godzinie przed wstaniem z łóżka

• Anetkak85 Nowa

Wysłany: 28 czerwca 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam jestem tu nowa ....co myślicie o moim wykresie...jakie są szanse?14 DC serduszkowaliśmu ok. godz.1.00 rano ,16 DC popołudniu ok. 15.00 i wieczorem ok.22.00 ,17 DC wieczorem o 23.00. Jestem po porodzie to mój pierwszy cykl. Proszę o komentarze.Pozdrawiam :)1d3d78a69859b7bca3937f0d33636dd6.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 16:00

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ