Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Jakie są wczesne objawy ciąży?
Odpowiedz

Jakie są wczesne objawy ciąży?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulinka13 Nowa

Wysłany: 8 sierpnia 2022, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jak wiecie 3,5ms temu straciłam ciążę w 16tyg👣😭obecnie trwa u mnie 23cykl do owu doszło 31lipca kochaliśmy się w te dni od paru dni jest mi ciągle zimno mega zimne dreszcze później uderzenia gorąca jajnik mnie kuje co jaki czas🤔Ciekawe czy nam się udało 🥰 okres mam mieć za 6dni oby nie było go🙏👣

• Mała87 Ekspertka

Wysłany: 8 sierpnia 2022, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w temacie, pierwsze objawy ciąży są takie jak na okres :) identycznie boli brzuch.. tylko ten okres nie przychodzi 😉
    Trzymam mocno kciuki ❤️😁
    Daj znać 😁

Paulinka13, Mammisima88 lubią tę wiadomość

• Andelulla Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2022, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie miałam symptomów jak przed okresem. Mnie swędziały piersi i byłam senna 😉

Paulinka13, Mammisima88 lubią tę wiadomość

Mam obustronny niedosłuch (aparat+implant)🦻
    06.2017 - synek 🧒<3 (udało się w 3 cyklu starań)

22.11 - ⏸ 🍀(7/8cykl)
    23.11 - Beta - 403,9 mIU/ml✊
    28.11 - II beta - 3478,00 mIU/ml✊(przyrost 130.3%)
    02.12 - III beta - 9768,00 mIU/ml ✊(przyrost 67.6%)
    06.12 - mamy pęcherzyk z ❤️
    16.01 - I USG prenatalne🤞🙏🏻 pomiary w normie + Pappa - ryzyka chorób niskie, jedynie ryzyko preeklampsji i porodu przedwczesnego wysokie ➡️ Acard 150 mg💊na noc, 💙?
    27.02 - (19+4) - ✅USG, 200g
    28.02-06.03 - (19+5)🏥, USG, krwinkomocz i białko w moczu.
    20.03 - (21+4) II USG, 430g dziewczynki 🧚‍♀️🌸
    22.05 - (30+4) - III USG, 1750g 🌸
    19.06 - (34+4) - ✅, 2800g 🌸
    29.06 - (36+0) - ✅, 3300g 🌸
    05.07 - (37+0) - 🏥, 3500g KTG, monitoring cukrów itp.
    17.07 - (38+4) - 🌸 Laura, 53 cm, 3750g🌸

age.png
  • Mammisima88 Koleżanka

Wysłany: 20 sierpnia 2022, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie pobolewał brzuch tam na dole, ciągnął wręcz, bardzo przeszkadzał mi mój własny zapach 😜 czułam intensywniej zapachy niż dotąd, miałam mdłości, uderzenia gorąca.
    @Paulinka13 bardzo trzymam kciuki i mam nadzieję, że to 🤰Daj znać jak testowanko!

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2022, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczynki. Ja dziś 8dpo od dnia Owu bol podbrzusza i kucie jajnika raz jednego raz drugiegoo. Piersi bolą od strony pach dodatkowo robi się wrażenie że są cięższe. Ból głowy od 3 dni. Pierwszy raz tak mam. Nie staraliśmy się. Owu miałam 19.09 tak pokazywała aplikacja. Zbliżenia były 19.09 i 20.09 ale bez końcówki w środku. To była by duża niespodzianka dla Nas. Mam całkowity brak hormonów tarczycy i od wieku dziecięcego biorę hormony. Termin @ 3.10 więc w weekend zatestuje.

• Ewk@ Ekspertka

Wysłany: 27 września 2022, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, myślicie że kłucie i ból jajnika w piątym tygodniu ciąży jest normalny?? Mam kłucie albo taki tępy ból jak przy kamieniach nerkowych. Nie jest on stały. Martwię się że może to być ciąża pozamaciczna a do wizyty jeszcze minimum tydzień muszę poczekać żeby było coś widać

• Mała87 Ekspertka

Wysłany: 27 września 2022, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewk@ wrote:
    Hejka, myślicie że kłucie i ból jajnika w piątym tygodniu ciąży jest normalny?? Mam kłucie albo taki tępy ból jak przy kamieniach nerkowych. Nie jest on stały. Martwię się że może to być ciąża pozamaciczna a do wizyty jeszcze minimum tydzień muszę poczekać żeby było coś widać
    Bol jajnika to normalne. Ja miałam bole nawet w późniejszych tygodniach ciąży. Mogą pojawić się w okolicach terminu owulacji lub miesiączki:)

• JaGa Debiutantka

Wysłany: 30 września 2022, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Części, jestem tu niezbyt często, ale , gdy coś się dzieje:). No więc nadszedł ten czas. W zeszłym roku poprzez inseminację zaszłam w ciążę. Pierwszym objawem nie było wcale ani bolące piersi, ani wymioty. A zadyszka nie mogłam się spokojnie ubrać rano, żeby się nie zmachać. Tamtą ciążę niestety straciłam w 8 tygodniu. I tu moje pytanie od stosunku minęły 2 tygodnie (oczywiście nie wiem, czy i kiedy było zapłodnienie +-6 dni) od tygodnia znowu towarzyszy mi zadyszka, podwyższona temperatura, rozpulchnienie pochwy, senność i drażliwość na zapachy. Ale dziś rano (14 dni po stosunku ) test jest negatywny. Więc trochę zgłupiałam. Dodam, że mój cykl w tym miesiącu zwariował i trwa już 50-ty dzień. Wiem, że powinnam iść do lekarza i pewnie to zrobię, ale czy któraś z was miała podobne przeżycia? Pozdrawiam :)

• Ansta Znajoma

Wysłany: 23 października 2022, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JaGa wrote:
    Części, jestem tu niezbyt często, ale , gdy coś się dzieje:). No więc nadszedł ten czas. W zeszłym roku poprzez inseminację zaszłam w ciążę. Pierwszym objawem nie było wcale ani bolące piersi, ani wymioty. A zadyszka nie mogłam się spokojnie ubrać rano, żeby się nie zmachać. Tamtą ciążę niestety straciłam w 8 tygodniu. I tu moje pytanie od stosunku minęły 2 tygodnie (oczywiście nie wiem, czy i kiedy było zapłodnienie +-6 dni) od tygodnia znowu towarzyszy mi zadyszka, podwyższona temperatura, rozpulchnienie pochwy, senność i drażliwość na zapachy. Ale dziś rano (14 dni po stosunku ) test jest negatywny. Więc trochę zgłupiałam. Dodam, że mój cykl w tym miesiącu zwariował i trwa już 50-ty dzień. Wiem, że powinnam iść do lekarza i pewnie to zrobię, ale czy któraś z was miała podobne przeżycia? Pozdrawiam :)

I jak? Ciąża ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ