Jakie są wczesne objawy ciąży?
-
Hej jak wiecie 3,5ms temu straciłam ciążę w 16tyg👣😭obecnie trwa u mnie 23cykl do owu doszło 31lipca kochaliśmy się w te dni od paru dni jest mi ciągle zimno mega zimne dreszcze później uderzenia gorąca jajnik mnie kuje co jaki czas🤔Ciekawe czy nam się udało 🥰 okres mam mieć za 6dni oby nie było go🙏👣
-
Ja nie miałam symptomów jak przed okresem. Mnie swędziały piersi i byłam senna 😉
Paulinka13, Mammisima88 lubią tę wiadomość
Mam obustronny niedosłuch (aparat+implant)🦻
06.2017 - synek 🧒 (udało się w 3 cyklu starań)
22.11 - ⏸ 🍀(7/8cykl)
23.11 - Beta - 403,9 mIU/ml✊
28.11 - II beta - 3478,00 mIU/ml✊(przyrost 130.3%)
02.12 - III beta - 9768,00 mIU/ml ✊(przyrost 67.6%)
06.12 - mamy pęcherzyk z ❤️
16.01 - I USG prenatalne🤞🙏🏻 pomiary w normie + Pappa - ryzyka chorób niskie, jedynie ryzyko preeklampsji i porodu przedwczesnego wysokie ➡️ Acard 150 mg💊na noc, 💙?
27.02 - (19+4) - ✅USG, 200g
28.02-06.03 - (19+5)🏥, USG, krwinkomocz i białko w moczu.
20.03 - (21+4) II USG, 430g dziewczynki 🧚♀️🌸
22.05 - (30+4) - III USG, 1750g 🌸
19.06 - (34+4) - ✅, 2800g 🌸
29.06 - (36+0) - ✅, 3300g 🌸
05.07 - (37+0) - 🏥, 3500g KTG, monitoring cukrów itp.
17.07 - (38+4) - 🌸 Laura, 53 cm, 3750g🌸
-
Mnie pobolewał brzuch tam na dole, ciągnął wręcz, bardzo przeszkadzał mi mój własny zapach 😜 czułam intensywniej zapachy niż dotąd, miałam mdłości, uderzenia gorąca.
@Paulinka13 bardzo trzymam kciuki i mam nadzieję, że to 🤰Daj znać jak testowanko! -
nick nieaktualnyWitajcie Dziewczynki. Ja dziś 8dpo od dnia Owu bol podbrzusza i kucie jajnika raz jednego raz drugiegoo. Piersi bolą od strony pach dodatkowo robi się wrażenie że są cięższe. Ból głowy od 3 dni. Pierwszy raz tak mam. Nie staraliśmy się. Owu miałam 19.09 tak pokazywała aplikacja. Zbliżenia były 19.09 i 20.09 ale bez końcówki w środku. To była by duża niespodzianka dla Nas. Mam całkowity brak hormonów tarczycy i od wieku dziecięcego biorę hormony. Termin @ 3.10 więc w weekend zatestuje.
-
Hejka, myślicie że kłucie i ból jajnika w piątym tygodniu ciąży jest normalny?? Mam kłucie albo taki tępy ból jak przy kamieniach nerkowych. Nie jest on stały. Martwię się że może to być ciąża pozamaciczna a do wizyty jeszcze minimum tydzień muszę poczekać żeby było coś widać
-
Ewk@ wrote:Hejka, myślicie że kłucie i ból jajnika w piątym tygodniu ciąży jest normalny?? Mam kłucie albo taki tępy ból jak przy kamieniach nerkowych. Nie jest on stały. Martwię się że może to być ciąża pozamaciczna a do wizyty jeszcze minimum tydzień muszę poczekać żeby było coś widać
-
Części, jestem tu niezbyt często, ale , gdy coś się dzieje:). No więc nadszedł ten czas. W zeszłym roku poprzez inseminację zaszłam w ciążę. Pierwszym objawem nie było wcale ani bolące piersi, ani wymioty. A zadyszka nie mogłam się spokojnie ubrać rano, żeby się nie zmachać. Tamtą ciążę niestety straciłam w 8 tygodniu. I tu moje pytanie od stosunku minęły 2 tygodnie (oczywiście nie wiem, czy i kiedy było zapłodnienie +-6 dni) od tygodnia znowu towarzyszy mi zadyszka, podwyższona temperatura, rozpulchnienie pochwy, senność i drażliwość na zapachy. Ale dziś rano (14 dni po stosunku ) test jest negatywny. Więc trochę zgłupiałam. Dodam, że mój cykl w tym miesiącu zwariował i trwa już 50-ty dzień. Wiem, że powinnam iść do lekarza i pewnie to zrobię, ale czy któraś z was miała podobne przeżycia? Pozdrawiam
-
JaGa wrote:Części, jestem tu niezbyt często, ale , gdy coś się dzieje:). No więc nadszedł ten czas. W zeszłym roku poprzez inseminację zaszłam w ciążę. Pierwszym objawem nie było wcale ani bolące piersi, ani wymioty. A zadyszka nie mogłam się spokojnie ubrać rano, żeby się nie zmachać. Tamtą ciążę niestety straciłam w 8 tygodniu. I tu moje pytanie od stosunku minęły 2 tygodnie (oczywiście nie wiem, czy i kiedy było zapłodnienie +-6 dni) od tygodnia znowu towarzyszy mi zadyszka, podwyższona temperatura, rozpulchnienie pochwy, senność i drażliwość na zapachy. Ale dziś rano (14 dni po stosunku ) test jest negatywny. Więc trochę zgłupiałam. Dodam, że mój cykl w tym miesiącu zwariował i trwa już 50-ty dzień. Wiem, że powinnam iść do lekarza i pewnie to zrobię, ale czy któraś z was miała podobne przeżycia? Pozdrawiam
I jak? Ciąża ? -