Jednodniowe krwawienie
-
Cześć dziewczyny, jestem z Wami od kilku miesięcy ale do tej pory się nie udzielałam. Planowaną miesiączkę powinnam dostać 2.08. 25.07 pojawiło się u mnie plamienie takiej jak przed @, w nocy przeszło w krwawienie ale już od wczoraj popołudnia i dzisiaj nadal nie ma nic. Śluz lepki, piersi takie pełne i jędrne ale żadnego bólu podbrzusza w tym czasie, a zawsze mam silne bóle. Myślicie żeby od razu iść do lekarza czy może wstrzymać się i poczekać jak rozwinie się sytuacja? Może to jakaś jednodniowa przerwa? Nigdy tak nie miałam, przeważnie mam 3 dniowe krwawienia a tu taka „niespodzianka”.
-
Jest ponoć wychodzi ok 2 dni po plamieniu, więc jeszcze byłoby za wcześnie. Ja betę 2 dni po implantacji miałam 39, więc nie za wysoką, także może jeszcze nic straconego, ale stres też może być - a stresujesz się bardziej niż zwykle? Mi się nigdy okres przez stres nie przesunął, w sensie, ze jak wiedziałam, kiedy owulacja, to zawsze po 15 dniach był okres, ewentualnie dzień owulacji mógł skakać...
-
Okres przyszedł. Niby nie odczuwam jakoś stresu ale jestem 2 tygodnie przed własnym ślubem i może faktycznie gdzieś tam się stresuje i to wpłynęło na mój cykl. Pierwszy raz zdarzyła mi się przerwa w krwawieniu i trochę się zdziwiłam ale nie chciałam też panikować. Dzięki za pomoc
-
nick nieaktualny
-
2 sierpnia powinnam dostać okres. Zazwyczaj mam regularne cykle. 1 i 2 sierpnia miałam plamienia, takie różowo brązowo mleczne i normalnie myślałam, że to zaczyna się okres (czasem zdarza mi się plamienie przed) ale dziś już zupełnie sucho. Czy to mogło być plamienie implantacyjne? Czy jest sens już robić test? Jestem na urlopie i nie mogę iść na betę.
-