Kiedy pozytywny test
-
Hej podejrzewam że mogę być w ciąży. Naczytałam się że niektórym kobietom wychodzą testy nawet parę dni przed okresem. I robiłam już chyba z 2-3 testy ale nic a za 2 dni powinnam mieć @.. jestem rozczarowana, cykle mam bardzo regularne co do dnia a nawet godziny
Moje objawy to: zmęczenie, piersi zrobiły się większe ale nie bola ( a zawsze przed miesiączką co najmniej 3 dni przed bolały mnie jakby kamienie w środku były że nie mogłam się schylić)
Chwilowy ból jajników jak i bóle podbrzusza jak na miesiączkę już od ponad tygodnia
Śluz, jest bardzo dziwny wczoraj miałam o takiej galaretowatej, gęstej konsystencji naprawdę sporo zabarwiony na biało, od ok 4 dni jest cały czas taki mleczny rozciągliwy
Nie wiem co sądzić, trochę się nakręciłam i boje się rozczarowania, kiedy najlepiej zrobić test aby była pewność ale żeby nie czekać jeszcze całego tygodnia lub więcej 🙄 -
Cześć dziewczyny, mam bardzo dziwną sytuację. 9 dni po spodziewanym okresie, a test nadal negatywny. Na chwilę pojawiła się bardzo jaśniutka kreska, nawet zdążyłam pokazać mężowi, a później zniknęła. Jeden test pokazał mi ciążę po czasie 10 minut (który nie może być uwzględniany). Okresu nadal nie mam i czuję, że już nie dostanę. Jutro idę na badanie beta. Czy ktoś miał podobną sytuację i okazało się, że jest w ciąży?
-
Sisi99 wrote:Cześć dziewczyny, mam bardzo dziwną sytuację. 9 dni po spodziewanym okresie, a test nadal negatywny. Na chwilę pojawiła się bardzo jaśniutka kreska, nawet zdążyłam pokazać mężowi, a później zniknęła. Jeden test pokazał mi ciążę po czasie 10 minut (który nie może być uwzględniany). Okresu nadal nie mam i czuję, że już nie dostanę. Jutro idę na badanie beta. Czy ktoś miał podobną sytuację i okazało się, że jest w ciąży?13.10.2016 🩵
SN 41+4
4100g 62cm ❤️
14.09.2024 ⏸️
02.10.2024 💔🖤
29.11.2024 ⏸️
30.11.2024 hcg 68 ulU/mL
02.12.2024 hcg 188 ulU/mL
Oby tym razem się udało 💗 -
Ola22 wrote:Hej podejrzewam że mogę być w ciąży. Naczytałam się że niektórym kobietom wychodzą testy nawet parę dni przed okresem. I robiłam już chyba z 2-3 testy ale nic a za 2 dni powinnam mieć @.. jestem rozczarowana, cykle mam bardzo regularne co do dnia a nawet godziny
Moje objawy to: zmęczenie, piersi zrobiły się większe ale nie bola ( a zawsze przed miesiączką co najmniej 3 dni przed bolały mnie jakby kamienie w środku były że nie mogłam się schylić)
Chwilowy ból jajników jak i bóle podbrzusza jak na miesiączkę już od ponad tygodnia
Śluz, jest bardzo dziwny wczoraj miałam o takiej galaretowatej, gęstej konsystencji naprawdę sporo zabarwiony na biało, od ok 4 dni jest cały czas taki mleczny rozciągliwy
Nie wiem co sądzić, trochę się nakręciłam i boje się rozczarowania, kiedy najlepiej zrobić test aby była pewność ale żeby nie czekać jeszcze całego tygodnia lub więcej 🙄
Mi testy bardzo długo wychodziły negatywne. Miałam potwierdzenie ciąży z badania bety w laboratorium, termin miesiączki minął a sikańce nadal były negatywne jeszcze przez kilka dni -
10 dpo - kreska ale po czasie z instrukcji, uznałam to za negatyw
11 dpo - kreseczka w 6/7 minucie testu, ale bardzo ledwo widoczna
12 dpo - nie testowałam
13 dpo - widoczna kreseczka w ciągu minuty
14 dpo - widoczna kreseczka w ciągu minuty, wyraźniejsza niż w 13 dpo
-