X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kiedy pozytywny test? Jakie objawy ciąży?
Odpowiedz

Kiedy pozytywny test? Jakie objawy ciąży?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • SaraOliwia Nowa

Wysłany: 13 maja, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczyny, kiedy zaczęły pojawiać się u Was kreseczki na testach? U mnie 11dpo i nadal biało…
    Miałyście jakieś objawy? Czy jest możliwe że bóle jakie zazwyczaj miałam na okres jednak okażą się małą fasolką?🥺

• Claudie_28 Nowa

Wysłany: 13 maja, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    7 maja robiłam test nic nie wyszło, @ dalej nie ma i jutro rano zrobię kolejny.
    Jak robiłam w listopadzie i marcu to w dniu @ były już widoczne kreseczki, więc trochę się boje, że i tym razem nic z tego nie będzie.

👧🏻 2019
    Listopad 2024 rozpoczęcie starań o drugie dziecko
    07.12.24 ⏸️
    31.12 7 tydzień 💔 poronienie chybione, łyżeczkowanie
    29.03 ⏸️
    07.04 💔ciąża biochemiczna
    07.05/09.05/12.05 testy negatywne 14.05🩸
  • Barborka28 Przyjaciółka

Wysłany: 13 maja, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudie_28 wrote:
    7 maja robiłam test nic nie wyszło, @ dalej nie ma i jutro rano zrobię kolejny.
    Jak robiłam w listopadzie i marcu to w dniu @ były już widoczne kreseczki, więc trochę się boje, że i tym razem nic z tego nie będzie.
    Zachęcam do zbadania bety- mocne kciuki ✊️🍀

Claudie_28 lubi tę wiadomość

29lat
    Iprocedura✖️
    II procedura
    ❄️4.1.1 8tydzien💔
    ❄️ 4.2.2. CB💔
    Kir AA✖️ MTHFR✖️ Pai✖️ Ferrytyna✔️
    NK✔️ CD138✔️ witD,B12 i inne✔️Homocysteina✔️Przeciwciała p.plemnikowe✔️h.pyroli✔️allo mlr✔️ cross match✔️ ana✔️
    34lat
    Słabe parametry nasienia✖️
  • Claudie_28 Nowa

Wysłany: 13 maja, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Barborka28 wrote:
    Zachęcam do zbadania bety- mocne kciuki ✊️🍀

Chodzi mi to po głowie, ale przyznam szczerze, że okropnie się boję.

👧🏻 2019
    Listopad 2024 rozpoczęcie starań o drugie dziecko
    07.12.24 ⏸️
    31.12 7 tydzień 💔 poronienie chybione, łyżeczkowanie
    29.03 ⏸️
    07.04 💔ciąża biochemiczna
    07.05/09.05/12.05 testy negatywne 14.05🩸
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ