X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kiedy pozytywny test? Jakie objawy ciąży?
Odpowiedz

Kiedy pozytywny test? Jakie objawy ciąży?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • SaraOliwia Nowa

Wysłany: 13 maja, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczyny, kiedy zaczęły pojawiać się u Was kreseczki na testach? U mnie 11dpo i nadal biało…
    Miałyście jakieś objawy? Czy jest możliwe że bóle jakie zazwyczaj miałam na okres jednak okażą się małą fasolką?🥺

• Claudie_28 Debiutantka

Wysłany: 13 maja, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    7 maja robiłam test nic nie wyszło, @ dalej nie ma i jutro rano zrobię kolejny.
    Jak robiłam w listopadzie i marcu to w dniu @ były już widoczne kreseczki, więc trochę się boje, że i tym razem nic z tego nie będzie.

👧🏻 2019
    Listopad 2024 rozpoczęcie starań o drugie dziecko
    07.12.24 ⏸️
    31.12 7 tydzień 💔 poronienie chybione, łyżeczkowanie
    29.03 ⏸️
    07.04 💔ciąża biochemiczna
    07.05/09.05/12.05 testy negatywne 14.05🩸
    10.06 i 11.06 ⏸️
    21.06 poronienie w 5+3 tyg
  • Barborka28 Przyjaciółka

Wysłany: 13 maja, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudie_28 wrote:
    7 maja robiłam test nic nie wyszło, @ dalej nie ma i jutro rano zrobię kolejny.
    Jak robiłam w listopadzie i marcu to w dniu @ były już widoczne kreseczki, więc trochę się boje, że i tym razem nic z tego nie będzie.
    Zachęcam do zbadania bety- mocne kciuki ✊️🍀

Claudie_28 lubi tę wiadomość

31lat
    Iprocedura✖️
    II procedura
    ❄️4.1.1 8tydzien💔
    ❄️ 4.2.2. CB💔
    Kir AA✖️ MTHFR✖️ Pai✖️ Ferrytyna✔️
    NK✔️ CD138✔️ witD,B12 i inne✔️Homocysteina✔️Przeciwciała p.plemnikowe✔️h.pyroli✔️allo mlr✔️ cross match✔️ ana✔️
    34lat
    Słabe parametry nasienia✖️
    13.05 4bb❄️
    5dpt⏸️
    6dpt 34,2 8dpt 62 10dpt 144 12dpt 413 14dpt 866 20dpt ❤️
  • Claudie_28 Debiutantka

Wysłany: 13 maja, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Barborka28 wrote:
    Zachęcam do zbadania bety- mocne kciuki ✊️🍀

Chodzi mi to po głowie, ale przyznam szczerze, że okropnie się boję.

👧🏻 2019
    Listopad 2024 rozpoczęcie starań o drugie dziecko
    07.12.24 ⏸️
    31.12 7 tydzień 💔 poronienie chybione, łyżeczkowanie
    29.03 ⏸️
    07.04 💔ciąża biochemiczna
    07.05/09.05/12.05 testy negatywne 14.05🩸
    10.06 i 11.06 ⏸️
    21.06 poronienie w 5+3 tyg
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ