X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kiedy pozytywny test? Jakie objawy ciąży?
Odpowiedz

Kiedy pozytywny test? Jakie objawy ciąży?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • SaraOliwia Nowa

Wysłany: 13 maja, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczyny, kiedy zaczęły pojawiać się u Was kreseczki na testach? U mnie 11dpo i nadal biało…
    Miałyście jakieś objawy? Czy jest możliwe że bóle jakie zazwyczaj miałam na okres jednak okażą się małą fasolką?🥺

• Claudie_28 Przyjaciółka

Wysłany: 13 maja, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    7 maja robiłam test nic nie wyszło, @ dalej nie ma i jutro rano zrobię kolejny.
    Jak robiłam w listopadzie i marcu to w dniu @ były już widoczne kreseczki, więc trochę się boje, że i tym razem nic z tego nie będzie.

👧🏻 2019
    Listopad 2024 rozpoczęcie starań o drugie dziecko
    07.12.24 ⏸️
    31.12 7 tydzień 💔 poronienie chybione, łyżeczkowanie
    29.03 ⏸️
    07.04 💔ciąża biochemiczna
    07.05/09.05/12.05 testy negatywne 14.05🩸
    10.06 i 11.06 ⏸️
    21.06 poronienie w 5+3 tyg
  • Barborka28 Ekspertka

Wysłany: 13 maja, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudie_28 wrote:
    7 maja robiłam test nic nie wyszło, @ dalej nie ma i jutro rano zrobię kolejny.
    Jak robiłam w listopadzie i marcu to w dniu @ były już widoczne kreseczki, więc trochę się boje, że i tym razem nic z tego nie będzie.
    Zachęcam do zbadania bety- mocne kciuki ✊️🍀

Claudie_28 lubi tę wiadomość

31lat
    Iprocedura✖️
    II procedura
    ❄️4.1.1 8tydzien💔 c.s.
    ❄️ 4.2.2. 5tydzień💔c.s.
    Kir AA✖️ MTHFR✖️ Pai✖️ Ferrytyna✔️
    NK✔️ CD138✔️ witD,B12 i inne✔️Homocysteina✔️Przeciwciała p.plemnikowe✔️h.pyroli✔️allo mlr✔️ cross match✔️ ana✔️
    34lat
    Słabe parametry nasienia✖️
    13.05 4bb❄️ c.s.(accofil, encorton, estrofem, prolutex, ultrogestan, besins, acard75)
    5dpt⏸️
    6dpt 34,2 8dpt 62 10dpt 144 12dpt 413 14dpt 866 20dpt ❤️
    10+5 4,59cm crl 164❤️
  • Claudie_28 Przyjaciółka

Wysłany: 13 maja, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Barborka28 wrote:
    Zachęcam do zbadania bety- mocne kciuki ✊️🍀

Chodzi mi to po głowie, ale przyznam szczerze, że okropnie się boję.

👧🏻 2019
    Listopad 2024 rozpoczęcie starań o drugie dziecko
    07.12.24 ⏸️
    31.12 7 tydzień 💔 poronienie chybione, łyżeczkowanie
    29.03 ⏸️
    07.04 💔ciąża biochemiczna
    07.05/09.05/12.05 testy negatywne 14.05🩸
    10.06 i 11.06 ⏸️
    21.06 poronienie w 5+3 tyg
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ