kolejny test
-
Dziś zrobiłam kolejny test, poprzedni 27.12 wyszła słaba, blada kreska. Nie robiłam testów owulacyjnych ale charakterystyczny dla mnie ból czułam 14, choć inny kalendarz wyznaczył mi owulację na 16.12. W każdym razie dziś zrobiłam kolejny test i znowu jest ta słaba kreska, ale widoczna gołym okiem, teraz mam pewność że wyszła od razu, jest lepiej widoczna niz ta na poprzednim tescie, chyba że tamta po prostu wyblakła, ale mimo wszystko po dwóch dniach od poprzedniego powinna wyjść lepsza, prawda? Nawet zakładając że dopiero dziś mam 13dpo. Może po prostu to jakieś miejsce na drugą kreche? Testy są tej samej firmy, kreska jest co prawda zabarwiona na lekki róż ale to chyba za mało? Test to Amil. Jakie są wasze opinie? http://zapodaj.net/3e463ee8eb98f.jpg.htmljuż prawie...
-
nick nieaktualny
-
Amil to jedyny test, na którym nie potrafię się doszukać śladu po kresce, na niektórych jak robię widzę gołym okiem, na niektórych pod światło, a na Amil nigdy się nie doszukałam, zawsze mam czyściusieńkie pole. Czasami kreska może wychodzić np przy torbieli. Powtórz test, a najlepiej idź na bete, będziesz miała jasność.
-
No właśnie martwi mnie to że jest bardziej intensywna ale wcale nie taka wyraźna jak być powinna, boję się że to wcale nie fasolka tylko jakieś torbiele np. Ale jeszcze czekam. W środę idę na bete i wszystko będzie jasne. Koleżanka obecnie w 12 tygodniu miała krechę dopiero 5 dni po terminie, u mnie dziś kolejny dzień a @ nie widać, co więcej mój eM powiedział że zrobiła mi się piękna cera, a zawsze przed dostaniem miałam jakieś niespodzianki. Póki nie dostałam mam nadziejejuż prawie...
-
nick nieaktualny
-