Krwawienie i pozytywny test. HELP!
-
Witam,
Dziewczyny proszę o radę. W 20 dniu cyklu (czyli 11.06) dostałam plamienia, lekkiego krwawienia. Było dla mnie jasne ,że jest to przedwczesna @. Trochę mnie to zaniepokoiło, bo cykl wyszedł bardzo krótki a nigdy aż tak krótkiego nie miałam. Krwawienie miałam przez kolejne dni- momentami słabsze niż zwykle ale było w zasadzie jak normalny @ (nie miałam tylko bólu typowego dla @).
Temperatura na pierwsze dwa dni @ spadła do 36,35 - później znowu wzrosła do poziomu 36,86 , 36,74. Z tego powodu zrobiłam wczoraj test ( niby 10 dpo) i wyszedł pozytywny. Dziś znów mam brązowe plamienie, czekam na wynik HCG ( robiłam dziś rano).
dodam, że temp. dziś szybuje w górę- 36,91.
Nie wiem co myśleć- czy jest to "stracona" ciąża czy jest jeszcze cień szansy. -
Dzięki Nie wiem czy mam już wiwatować bo plamienie mam nadal .... Dostałam od gin Duphaston i Luteine, zrobiłam nawet USG oczywiście nic nie ma prawa być widać ale cała reszta jest okej. Tylko żeby HCG chciało przyrastać... dowiemy się jutro Zastanawiam się czy to krwawienie nie będzie miało negatywnego wpływu na płód?
-
Kri Gratuluję Trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku
Kri lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -