X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie mam nadzieje ze sie udalo a wy jak myslicie
Odpowiedz

mam nadzieje ze sie udalo a wy jak myslicie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • wariatka Znajoma

Wysłany: 5 lutego 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/577d6849122ef0e344bac911dacd425e

Wariatka
  • bonusowa Debiutantka

Wysłany: 5 lutego 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A któż to wie? Jesteś dopiero w 5dpo a tylko minimum 16 wysokich temperatur po owu może świadczyć o ciąży. Na razie to wróżenie z fusów ;)

c6e4db55f4418f0d1776eb6b732b40a2.png
  • wariatka Znajoma

Wysłany: 10 lutego 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/577d6849122ef0e344bac911dacd425e co tu się stało :-(

Wariatka
  • NiecierpliwaKarolina Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wygląda to na bardzo krótka fazę lutealną. Miałaś tak kiedyś? Powinnaś pójść do gina.

n59y8u69xkreiife.png
    n59y20mm7mm8z66z.png
  • wariatka Znajoma

Wysłany: 11 lutego 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nigdy tak nie miałam niewiem co się stało.Prubuje my od nowa mam nadzieje ze teraz coś wyjdzie :-)

Wariatka
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ