X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie mam nadzieje ze sie udalo a wy jak myslicie
Odpowiedz

mam nadzieje ze sie udalo a wy jak myslicie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • wariatka Znajoma

Wysłany: 5 lutego 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/577d6849122ef0e344bac911dacd425e

Wariatka
  • bonusowa Debiutantka

Wysłany: 5 lutego 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A któż to wie? Jesteś dopiero w 5dpo a tylko minimum 16 wysokich temperatur po owu może świadczyć o ciąży. Na razie to wróżenie z fusów ;)

c6e4db55f4418f0d1776eb6b732b40a2.png
  • wariatka Znajoma

Wysłany: 10 lutego 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/577d6849122ef0e344bac911dacd425e co tu się stało :-(

Wariatka
  • NiecierpliwaKarolina Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wygląda to na bardzo krótka fazę lutealną. Miałaś tak kiedyś? Powinnaś pójść do gina.

n59y8u69xkreiife.png
    n59y20mm7mm8z66z.png
  • wariatka Znajoma

Wysłany: 11 lutego 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nigdy tak nie miałam niewiem co się stało.Prubuje my od nowa mam nadzieje ze teraz coś wyjdzie :-)

Wariatka
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ