Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie mam nadzieje ze sie udalo a wy jak myslicie
Odpowiedz

mam nadzieje ze sie udalo a wy jak myslicie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • wariatka Znajoma

Wysłany: 5 lutego 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/577d6849122ef0e344bac911dacd425e

Wariatka
  • bonusowa Debiutantka

Wysłany: 5 lutego 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A któż to wie? Jesteś dopiero w 5dpo a tylko minimum 16 wysokich temperatur po owu może świadczyć o ciąży. Na razie to wróżenie z fusów ;)

c6e4db55f4418f0d1776eb6b732b40a2.png
  • wariatka Znajoma

Wysłany: 10 lutego 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/577d6849122ef0e344bac911dacd425e co tu się stało :-(

Wariatka
  • NiecierpliwaKarolina Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wygląda to na bardzo krótka fazę lutealną. Miałaś tak kiedyś? Powinnaś pójść do gina.

n59y8u69xkreiife.png
    n59y20mm7mm8z66z.png
  • wariatka Znajoma

Wysłany: 11 lutego 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nigdy tak nie miałam niewiem co się stało.Prubuje my od nowa mam nadzieje ze teraz coś wyjdzie :-)

Wariatka
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ