X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Miekkie piersi przed @
Odpowiedz

Miekkie piersi przed @

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marry Koleżanka

Wysłany: 4 sierpnia 2017, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czolem dziewczyny. Sorrki za brak polskich znakow, ale z pracy pisze, a nie mam tu polskiej klawiatury...:) Taki temat, pewnie juz byl gdzies podjety, ale nie moge nic znalezc. Chodzi o bol piersi przed @, a dokladnie o zanikajacy bol. Tak sobie pomyslalam ze ja to zaraz bede wiedziala czy jestem w ciazy, bo u mnie progesteron powoduje bol piersi po jajeczkowaniu. Im blizej @ tym mniejszy bol i piersi miekkie (wiadomo hormony spadaj) I tu pojawia sie pytanie. Czy ktoras z was tak miala i mimo to cykl konczyl sie ciaza? Bo ja to juz tak ze 3 dni przed @ wiem, aha malpa jest za rogiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 13:09

• barbarah Przyjaciółka

Wysłany: 4 sierpnia 2017, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak miałam. Ale w ciąży biochemicznej.

Marry lubi tę wiadomość

Aniołek 07.2017
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ