Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Negatywny test tydzień po terminie miesiączki
Odpowiedz

Negatywny test tydzień po terminie miesiączki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Laura0894 Nowa

Wysłany: 25 czerwca 2018, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Jestem już ponad tydzień po terminie spodziewanej miesiączki. Robiłam dwa testy ciążowe. Jeden w dni spodziewanej miesiączki, drugi dziś oba negatywne. Dodam że dzisiejszy test nie był wykonany z porannego moczu. Nigdy nie spóźniał mi się okres, zawsze miałam jak w zegarku. Od wczoraj mam dziwne planienie, dosłownie kilka kropel brązowego śluzu na papierze toaletowym. I tylko przez kilka godzin wczoraj i dziś. Myślałam, że to może okres, ale wątpię bo do tej pory już by była krew. Czy możliwe że jestem w ciąży? Komuś z was wyszedł pozytywny test dopiero tydzień/ dwa po terminie miesiączki?

Laura94
  • m_d_f Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mało prawdopodobne, żeby tydzień po terminie @ test się mylił, nawet zrobiony nie z porannego moczu. Dla świętego spokoju zrobiłabym betę, a jeśli wyjdzie negatywna umówiłabym się do gina. Może ten cykl był bezowulacyjny dlatego się tak wydłużył i zamiast normalnej @ pojawiło się tylko plamienie? Ale na to pytanie odpowiedź może udzielić tylko gin.

• MaBi Przyjaciółka

Wysłany: 25 czerwca 2018, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie @ spozniala się prawie 2 tygodnie i okazało się że zrobiła się torbiel krwotoczna.

Dla świętego spokoju radzę wizytę u gina. :)

3887d3bdc2b6cf8293695bbcd36a71e6.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ