X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie NFZ Ginekolog Poznań
Odpowiedz

NFZ Ginekolog Poznań

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aleksandra0000 Koleżanka

Wysłany: 8 lipca 2017, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;) Czy któraś z Was mogłaby mi polecić dobrą Panią ginekolog w Poznaniu? Najlepiej na NFZ. Będę wdzięczna ;)

• Frufru Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2018, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podbijam, jakiś ginekolog na NFZ do którego można się łatwo dostać? :)

f2wl4z179qh7gg9w.png
    ...................................................
    Starania od X 2016 ☹ lipiec 2018 - udało się!!! <3 ciąża trojacza... wrzesień 2018 - poronienie samoistne
    sierpień 2019 - pozytywny test! <3
  • Ojkaojka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2018, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podpinam się pod temat.

Szukam ginekologa koniecznie na NFZ, kogo polecanie?
    Mogę poczekać.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ