Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Niecierpliwość 😵‍💫
Odpowiedz

Niecierpliwość 😵‍💫

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Martyna Autorytet

Wysłany: 22 maja 2024, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    Jestem tutaj nowa.
    Ostatnia moja ciąża zakończyła się porodem przedwczesnym niemniej po kontroli gin powiedział, że jest wszystko ok, zagojone i mogę zacząć się starać. No i właśnie podczas kontroli pęcherzyk dominujący 16,5mm. Owulka miała nadejść środa/piatek. Czulam objawy owulacji, lecz nie mierzyłam temperatury 😕… dziś mija tydzień i już wariuje z nie wiedzy 🫣 w niedziele miałam kilka kropel jasnoróżowej krwi na bieliźnie, mam duzo śluzu mlecznego takiego rzadkiego i jeszcze wczoraj mój partner „o zobacz jak ci żyła wyszła na piersi”. Niewiedzą mnie już dobija i ciągle siedzę na waszym forum czytając wasze historie🫢🫢

04.24 22+2 💔
    06.24 ⏸️
    10.03.25 Zosia ❤️
    age.png
  • sofiz Autorytet

Wysłany: 22 maja 2024, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martyna wrote:
    Niewiedzą mnie już dobija

Nas też... 🥺
    Powodzenia 🫧

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2024, 13:29

Mantis2 lubi tę wiadomość

🔬 hormonalny chaos
    🙋🏻‍♀️ 33, Poznań

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ