X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Niecierpliwość 😵‍💫
Odpowiedz

Niecierpliwość 😵‍💫

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Martyna Autorytet

Wysłany: 22 maja, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    Jestem tutaj nowa.
    Ostatnia moja ciąża zakończyła się porodem przedwczesnym niemniej po kontroli gin powiedział, że jest wszystko ok, zagojone i mogę zacząć się starać. No i właśnie podczas kontroli pęcherzyk dominujący 16,5mm. Owulka miała nadejść środa/piatek. Czulam objawy owulacji, lecz nie mierzyłam temperatury 😕… dziś mija tydzień i już wariuje z nie wiedzy 🫣 w niedziele miałam kilka kropel jasnoróżowej krwi na bieliźnie, mam duzo śluzu mlecznego takiego rzadkiego i jeszcze wczoraj mój partner „o zobacz jak ci żyła wyszła na piersi”. Niewiedzą mnie już dobija i ciągle siedzę na waszym forum czytając wasze historie🫢🫢

04.24 22+2 💔
    06.24 ⏸️
    24.07❤️1,05cm❤️
    7.08 ❤️2,4cm 🐻
    07.09 7,5cm 👧 🩷 ryzyka niskie
    16.09 120g szczęścia 🥰
    2.10 213g wstydziocha 🫣
    15.10 300g gwiazdy ✨ II prenatalne OK
    29.10 438g łobuziary 🍩
    12.11 628g echo ❤️ ok
    29.11 814g akrobatki 🤸🏼‍♀️
    18.12 wizyta🙏🏽
    28.12 prenatalne 🙏🏽
    preg.png
  • sofiz Koleżanka

Wysłany: 22 maja, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martyna wrote:
    Niewiedzą mnie już dobija

Nas też... 🥺
    Powodzenia 🫧

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja, 13:29

Mantis2 lubi tę wiadomość

🔬 hormonalny chaos
    🙋🏻‍♀️ 32, Poznań
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ