X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Niecierpliwość 😵‍💫
Odpowiedz

Niecierpliwość 😵‍💫

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Martyna Autorytet

Wysłany: 22 maja 2024, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    Jestem tutaj nowa.
    Ostatnia moja ciąża zakończyła się porodem przedwczesnym niemniej po kontroli gin powiedział, że jest wszystko ok, zagojone i mogę zacząć się starać. No i właśnie podczas kontroli pęcherzyk dominujący 16,5mm. Owulka miała nadejść środa/piatek. Czulam objawy owulacji, lecz nie mierzyłam temperatury 😕… dziś mija tydzień i już wariuje z nie wiedzy 🫣 w niedziele miałam kilka kropel jasnoróżowej krwi na bieliźnie, mam duzo śluzu mlecznego takiego rzadkiego i jeszcze wczoraj mój partner „o zobacz jak ci żyła wyszła na piersi”. Niewiedzą mnie już dobija i ciągle siedzę na waszym forum czytając wasze historie🫢🫢

04.24 22+2 💔
    06.24 ⏸️
    10.03.25 Zosia ❤️
    age.png
  • sofiz Autorytet

Wysłany: 22 maja 2024, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martyna wrote:
    Niewiedzą mnie już dobija

Nas też... 🥺
    Powodzenia 🫧

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2024, 13:29

Mantis2 lubi tę wiadomość

🔬 hormonalny chaos
    🙋🏻‍♀️ 33, Poznań
    zoloft 150, dopegyt 6x250, acard 150

preg.png
    czekamy na Stasia 🩵
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ