X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Niepokojące objawy i spóźniająca miesiączka
Odpowiedz

Niepokojące objawy i spóźniająca miesiączka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dominika19966 Debiutantka

Wysłany: 26 lutego 2024, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) mam dość dziwne objawy w pierwszym cyklu starań o dzidzie . Zawsze miałam bardzo regularne cylke co 26-27 dni. Teraz chyba pierwszy raz od roku spóźnia mi się okres 4 dzień . Miałam dość dziwne objawy , od owulacji ból lewego jajnika , przed terminem spodziewanej miesiączki dużą ilośc śluzu białego , teraz mam ciągle bóle jak na miesiaczke ale jej nie ma. Do tego temp 37,8. Pierwszy test zrobiłam w 24 dc drugi w 29. I dwa negatywne . Wydaje mi się , że owulacje mi się przesunęła i była w w 18 dniu cyklu . Czy jest szansa na ciążę ?

• Pimpi Przyjaciółka

Wysłany: 26 lutego 2024, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika19966 wrote:
    Cześć :) mam dość dziwne objawy w pierwszym cyklu starań o dzidzie . Zawsze miałam bardzo regularne cylke co 26-27 dni. Teraz chyba pierwszy raz od roku spóźnia mi się okres 4 dzień . Miałam dość dziwne objawy , od owulacji ból lewego jajnika , przed terminem spodziewanej miesiączki dużą ilośc śluzu białego , teraz mam ciągle bóle jak na miesiaczke ale jej nie ma. Do tego temp 37,8. Pierwszy test zrobiłam w 24 dc drugi w 29. I dwa negatywne . Wydaje mi się , że owulacje mi się przesunęła i była w w 18 dniu cyklu . Czy jest szansa na ciążę ?

Zrob badanie beta hcg z krwi. Jesli masz spozniony okres to w krwi juz musi wyjsc. Mi wyszly testy sikane 9dpo czyli tydzien przed okresem, beta potwierdzila, ale nie wszystkim tak szybko wychodzi, jednak w dniu spodziewanej miesiaczki powinno juz cos byc

👩🏻 32 👦🏽34

Styczeń 2024- starania o pierwsze dziecko ❤️‍🔥
    20.02.2024- ⏸️ 🥰
    11.03.2024- mamy ❤️
  • Dominika19966 Debiutantka

Wysłany: 26 lutego 2024, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko , że owulacje miałam przesuniętą o jakieś 5 dni do przodu

• damrade Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2024, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika19966 wrote:
    Tylko , że owulacje miałam przesuniętą o jakieś 5 dni do przodu
    Jeśli owu przesunięta około 5 dni to okres również, ewentualnie można pójść do lekarza żeby wykluczyć cykl bezowulacyjny i ewentualne torbiele.

Ja miałam torbiel a wszystkie objawy wskazywały na ciążę, jak przyszłam to dostałam duphaston i w następnym cyklu już nie było śladu torbieli.

👩🏻28
    👨🏼31

👦🏼 12.2019 syn

11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞

od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼

02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼

26.02 ⏸️
    27.02 beta 18.13
    29.02 beta 71.04
    04.03 beta 428
    06.03 beta 1191.42
    08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm
    25.03 zarodek 1.63 cm i ❤️
    02.05 badania prenatalne
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ