Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Niepokojące objawy i spóźniająca miesiączka
Odpowiedz

Niepokojące objawy i spóźniająca miesiączka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dominika19966 Debiutantka

Wysłany: 26 lutego, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) mam dość dziwne objawy w pierwszym cyklu starań o dzidzie . Zawsze miałam bardzo regularne cylke co 26-27 dni. Teraz chyba pierwszy raz od roku spóźnia mi się okres 4 dzień . Miałam dość dziwne objawy , od owulacji ból lewego jajnika , przed terminem spodziewanej miesiączki dużą ilośc śluzu białego , teraz mam ciągle bóle jak na miesiaczke ale jej nie ma. Do tego temp 37,8. Pierwszy test zrobiłam w 24 dc drugi w 29. I dwa negatywne . Wydaje mi się , że owulacje mi się przesunęła i była w w 18 dniu cyklu . Czy jest szansa na ciążę ?

• Pimpi Przyjaciółka

Wysłany: 26 lutego, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika19966 wrote:
    Cześć :) mam dość dziwne objawy w pierwszym cyklu starań o dzidzie . Zawsze miałam bardzo regularne cylke co 26-27 dni. Teraz chyba pierwszy raz od roku spóźnia mi się okres 4 dzień . Miałam dość dziwne objawy , od owulacji ból lewego jajnika , przed terminem spodziewanej miesiączki dużą ilośc śluzu białego , teraz mam ciągle bóle jak na miesiaczke ale jej nie ma. Do tego temp 37,8. Pierwszy test zrobiłam w 24 dc drugi w 29. I dwa negatywne . Wydaje mi się , że owulacje mi się przesunęła i była w w 18 dniu cyklu . Czy jest szansa na ciążę ?

Zrob badanie beta hcg z krwi. Jesli masz spozniony okres to w krwi juz musi wyjsc. Mi wyszly testy sikane 9dpo czyli tydzien przed okresem, beta potwierdzila, ale nie wszystkim tak szybko wychodzi, jednak w dniu spodziewanej miesiaczki powinno juz cos byc

👩🏻 32 👦🏽34

Styczeń 2024- starania o pierwsze dziecko ❤️‍🔥
    20.02.2024- ⏸️ 🥰
    11.03.2024- mamy ❤️
  • Dominika19966 Debiutantka

Wysłany: 26 lutego, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko , że owulacje miałam przesuniętą o jakieś 5 dni do przodu

• damrade Autorytet

Wysłany: 26 lutego, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika19966 wrote:
    Tylko , że owulacje miałam przesuniętą o jakieś 5 dni do przodu
    Jeśli owu przesunięta około 5 dni to okres również, ewentualnie można pójść do lekarza żeby wykluczyć cykl bezowulacyjny i ewentualne torbiele.

Ja miałam torbiel a wszystkie objawy wskazywały na ciążę, jak przyszłam to dostałam duphaston i w następnym cyklu już nie było śladu torbieli.

👩🏻28
    👨🏼31

👦🏼 12.2019 syn

11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞

od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼

02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼

26.02 ⏸️
    27.02 beta 18.13
    29.02 beta 71.04
    04.03 beta 428
    06.03 beta 1191.42
    08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm
    25.03 zarodek 1.63 cm i ❤️
    02.05 badania prenatalne
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ