X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Niespodzianka!
Odpowiedz

Niespodzianka!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patka to Koleżanka

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, pisze do was, bo wiem jak to było czekając na testowanie i gdy widziałam negatywny test! Nie zalamujcie się, myślcie pozytywnie! Ja w 48 dniu cyklu miałam negatywny test a w 50 dwie kreski! Coś cudownego! Już zaczęłam brać tabletki na wywołanie miesiączki i niespodzianka!

Patka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje, rośnijcie zdrowo :)

• Patka to Koleżanka

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję i powodzenia!

Patka
  • Anna 23 Przyjaciółka

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje;)

Anna25
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka dałas mi nadzieje !!! dziękuję Ci z całego serca :) może i mój dziwny cykl nie będzie stracony

• Patka to Koleżanka

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno nie, trzeba wierzyć!

Patka
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ