Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Niespodzianka!
Odpowiedz

Niespodzianka!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patka to Koleżanka

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, pisze do was, bo wiem jak to było czekając na testowanie i gdy widziałam negatywny test! Nie zalamujcie się, myślcie pozytywnie! Ja w 48 dniu cyklu miałam negatywny test a w 50 dwie kreski! Coś cudownego! Już zaczęłam brać tabletki na wywołanie miesiączki i niespodzianka!

Patka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje, rośnijcie zdrowo :)

• Patka to Koleżanka

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję i powodzenia!

Patka
  • Anna 23 Przyjaciółka

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje;)

Anna25
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka dałas mi nadzieje !!! dziękuję Ci z całego serca :) może i mój dziwny cykl nie będzie stracony

• Patka to Koleżanka

Wysłany: 22 kwietnia 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno nie, trzeba wierzyć!

Patka
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ