Niewiem co robić...pomocy!!
-
Witam wszystkie starajace się dziewczyny jak i przyszłe mamy i mamy, które juz nimi są. Mam problem. Otóż dwa dni temu powinnam dostać @. Mam krótkie cykle. Ostatni @ miałam 17 stycznia. @ Powinnam dostać 11 lutego. Mam bóle podbrzusza, ale tylko od czasu do czasu. Zastanawiam się czy się udało. Wiem, powinnam zrobić test ale szczerze to się boję rozczarowania. Dodam, że dwa razy poroniłam biochemicznie. Miałam tez podwyzszoną prolaktyne z 36 na 23 zbiłam czyli zmiescilam sie w normie. I właśnie od tego cyklu przestałam brać bromergon. Dodam, że biorę duphaston, castagnus i kwas foliowy. Jeżeli chodzi o objawy to tylko te bóle podbrzusza i ból piersi. Przepraszam, że taki nieład w moim tekscie, ale jestem lekko w szoku.
-
niunia 2222 jestes w podobnej sytuacji do mnie ja powinnam dostac @ poniedzialek/ wtorek ale nie dostalam robilam test wczoraj ale po poludniu i byl negatywny wiec nie wiem czy zrobilam go za wczesnie czy poprostu w ciazy nie jestem bo miesiaczki dalej brak i bol piersi tez jest dosc sliny a podbrzusze to tak czasami zaboli. Zrob test!Anna25
-
to ja mam tak samo wlasnie wczoraj mialam wieczorem lekkie bole w podbrzuszu nawet myslalam ze okres przyzedl albo przyjdzie w nocy ale nic i dzis rano temperatura sie podniosla o 0.1 stopnia w gore zamiast spac wiec @ raczej nie bedzie a piersi bola juz dzis mija tydzien. Wybieram sie dzis po test i jutro rano robie mam nadzieje ze sie uda;)Anna25
-