pęcherzyk bez zarodka
-
Witam...
"Udało się" pomyślałam w wpierwszej chwili gdy dwie wymarzone kreseczki na teście zobaczyłam. Zrobiłam kolejny i kolejny - wszystkie pozytywne .
Poszłam do lekarza. Wg ostatniej miesiączki 5 tc ale jest tylko pęcherzyk ciążowy 7 mm.
Czekałam zamartwiając się. Po tygodniu poszłam do innego lekarza. Stwierdził, że to już 7 tc. Pęcherzyk 9 mm - ale nadal pusty.
Martwię się... macie takie doswiadczenia? Wiem, że każda ciąża inna ale... w którym tygodniu widziałyście babysia? I bicie serduszka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 19:44
-
Przykro mi. Cuda się zdarzają, ale... ja byłam w podobnej sytuacji. Tydzień przed kolejnym badaniem usg przygotowałam torbę do szpitala. Na zabieg wybrałam się do prywatnej kliniki (na nfz). W dziale poronienia jest cały wątek dotyczący pustego pęcherzyka.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Czytałam inne też wątki i opinie. Zaznaczę, że cykle były bardzo nieregularne i sama nie mogłam uwierzyć, że w ogóle się udało. Bo cały czas myślę, że to jeszcze nie koniec. Przez nieregularne cykle sama nie jestem pewna, który to byłby tydzień ciąży. Pewnie nie jest nawet 5 tydzień i dlatego nic nie widać. W piątek idę na kolejną wizytę, napewno już będzie...
Ironia -sama siebie pocieszam... -
Przykro mi...ja nie doczekałam kolejnej wizyty bo zaczelam krwawić... Mam nadzieje ze u Ciebie będzie inaczej...[*] 01.02.2014 - 6/7 tc.
[*] 11.01.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
[*] 13.02.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
12.02.2016 urodził się Nasz Ukochany Synek Filip -