pomocy :(
-
Dziewczyny pisałam wcześniej że zrobiłam 4 testy w których druga krecha była ale nie aż tak bardzo widoczna nie tylko ja ją widziałam... Dzisiaj spadła mi temp. więc polecialam do apteki po test - pre-test. i druga kreska niewidoczna cień tylko ale biała.. co to znaczy ? (((( jeszcze jak na złość przez tydzień u nas laboratorium zamkniięte a do najbliższego mam 100km ;(((
-
nick nieaktualny
-
Kochana, kup sobie test o czułości 10, w oszołomie są po parę zł i nazywają się Pepino podobno. Najszybciej będzie. Jeśli znowu wyjdzie ci bladziuchna kreska pędź do lekarza to dostaniesz duphaston na podtrzymanie! Nie słuchaj się, żeby nie iść do lekarza bo i tak nic nie zobaczy.... załamka....
Tym bardziej, że nie robiłaś 1 testu tylko aż 4 i na wszystkich coś było! A stężenie codziennie powinno się podwajać więc i kreski coraz bardziej widoczne, a nie coraz mniej. Mówię ci, idź do lekarza. Nie na usg tylko po leki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 09:57
-
nick nieaktualnyIDz o lekarza, ja w 1 ciazy bylam w 30dc i bylo widac juz kropke. Wiadomo njleprzym rozwiazaniem bylaby beta, ale nie masz jak zrobic, wiec umów sie n wizyte. Nikt poprzez forum nie ejst w stanie Ci pomóc, tylko lekarz. Ja tez nie mam @, na ok 10 testow ktore wykonalam w cyklu, jeden wyszedl powiedzmy pozytywne(cienka kreska) moze zaciek, nie wiadomo, umowilam sie na wizyte i wieczorem bedzie wszystkko jasne, Tobie też tak doradzam:*
-
No i niestety byłam u ginekologa powiedziała, że macica jest czysta i ona nic nie widzi a testy widocznie wadliwe, chociaż dla mnie to dziwne aby 4 testy pokazały to samo. Jestem załamana i nie mam na nic chęci nawet żyć mi się dzisiaj nie chce, co za okropny dzień i pomyśleć że jeszcze wczoraj tak bardzo się cieszyłam ;((((((((((((((((
-
Patrycja20 wrote:No i niestety byłam u ginekologa powiedziała, że macica jest czysta i ona nic nie widzi a testy widocznie wadliwe, chociaż dla mnie to dziwne aby 4 testy pokazały to samo. Jestem załamana i nie mam na nic chęci nawet żyć mi się dzisiaj nie chce, co za okropny dzień i pomyśleć że jeszcze wczoraj tak bardzo się cieszyłam ;((((((((((((((((
Ja tez sie bardzo cieszylam gdy zobaczylam 2 krechy, i tak szybko jak sie zaczelo tak samo szybko sie skonczylo
Grunt to sie nie zalamywac, glowa do gory i bedzie dobrze skoro raz sie udalo uda sie znowu(20/10/2013)- naturalnie 6 tyg. [*]
(21/02/2014)(09/05/2014)(11/01/2015)- inseminacje
(28/09/2015) - punkcja-brak komórek jajowych
(18/03/2016) - punkcja (2 blastki 2BB)
(23/03/2016)(25/05/2016) - transfery
(13/03/2017) - punkcja (6 zarodków 1 klasy)
(16/03/2017) - transfer 2 zarodkow
-