X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Poznań Staraczki
Odpowiedz

Poznań Staraczki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolka12345 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

Pewnikiem któreś z Was są z Poznania lub okolic i mają doświadczenie w tutejszych placówkach/lekarzach.

Mam już 4 letniego Synka, o drugie dziecko staramy się 8 miesięcy (pierwsza ciąża w 2cs).

Oczywiście już mam schizy, że coś nie tak. Z doskoku pojechałam do ginekologa w Enel MEd - facet konkretny rzeczowy, wypytał i dał skierowanie na progesteron, żeby zobaczyć czy dochodzi do jajeczkowania.

Jakiego lekarza i placówkę polecacie w razie W?

Pozdrawiam

Karola

f2wlpiqv9u7j05yh.png

860ix1hpayv09dze.png
  • Mamma-mia Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2017, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bardzobpolecamn dr Wojciecha Pienkowskiego. Ginekolog endokrynolog. Złoty człowiek :) bardzo mi pomogl

mycha91 lubi tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2017, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam dr. Beata Kroczek-Grzadzielska z polnej i dr Slawomir Meller tez z polnej. Pierwsza ciaza u p. Beaty a tym razem, jak sie uda, to u Mellera bo mam blizej.

• Karolka12345 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2017, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.

Dzięki za odpowiedzi.

Udało się i teraz właśnie szukam lekarza do prowadzenia ciąży.

Rodzić będę w św. Rodzinie i w sumie zależy mi na lekarzu z tego szpitala.

Ktoś, coś :)?

f2wlpiqv9u7j05yh.png

860ix1hpayv09dze.png
  • mycha91 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2017, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamma-mia wrote:
    Ja bardzobpolecamn dr Wojciecha Pienkowskiego. Ginekolog endokrynolog. Złoty człowiek :) bardzo mi pomogl

A czy Pan doktor uznaje różne normy TSH dla różnego wieku czy jest "jedna prawdziwa norma dla niego" ?

p19udqk3k1omz18g.png

25 tc 870 g Uleczki <3
    19tc 290g ! Kawał - no właśnie.Kogo?
    7tc, 0.62 cm kropka i bijace serduszko <3
    5CS 12dpo - beta 99.47! 15 dpo - 361.62!!
  • karm3lka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2017, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka12345 wrote:
    Hej.

Dzięki za odpowiedzi.

Udało się i teraz właśnie szukam lekarza do prowadzenia ciąży.

Rodzić będę w św. Rodzinie i w sumie zależy mi na lekarzu z tego szpitala.

Ktoś, coś :)?

Cześć Karolka!
    U nas też się udała misja o rodzeństwo i zastanawiam się właśnie nad wyborem gin. Przy pierwszej ciąży chodziłam do Kingi Więznowskiej i bylam bardzo zadowolona !
    Ale wizyta kosztuje już 150 zł (+cyt) i trochę mnie to przerasta. Również szukam kogoś dobrego, może tanszego...

2014 <3
    2017 <3
    'wizyta 13.12
    f2w3s65gs62rzre2.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ